En ledig fredag

Ingen hatlista idag...fick vår vilja igenom litegrann i alla fall. Patrik lämnade Kalle så jag slapp dra upp Isabella, och gjorde det 10 minuter tidigare istället för 30. Vet inte vad de sa och bryr mig inte heller. Kommer att dissa den där satmaran när jag hämtar Kalle om drygt en timme.

Har sovit till halv tolv med gumman, hon är en sömntuta för er som inte vet. Var vaken en timme i morse och då hängde jag upp julstjärnor, satte upp ljusstakar och tog fram alla fina ljus. Några lampor var dock trasiga så nu måste jag ned på gubbdagis och köpa nya.

Klippte ju håret igår. Blev superfint. Har tunnat ut massor, klippt rätt kort i luggen men har längden kvar där bak. Låter som en läcker hockeyfrilla. Men det är finare än vad det låter som. Har tonat det chokladbrunt också. 

Nu ska jag göra ärenden, hämta sonen, leka lite och sen börja grunda för kvällen. Barnvakten, dvs svärmor, kommer halv sex och en timme senare bär det av. Shit, jag har fjärilar i magen. Det är så många som gett tecken på att Erik kommer att vinna ikväll. Det kan vi ju inte låta ske. Kom igen och rösta nu så det står härliga till ikväll.

Hörde Gry Forsell på radion igår då hon och Adam Alsing spånade om vem som vinner. Gry sa till Adam att han inte kunde fatta hur patriotiska vi norrlänningar är. Oavsett om vi tycker han är bra eller inte så röstar vi på honom bara för att en sörlänning inte ska vinna. Hon har helt rätt. Men nu råkar ju Markus vara bra som fan!

Kommentarer
Postat av: Erica

Hoppas du får en supertrevlig kväll!!

2006-12-01 @ 13:13:53
Postat av: KB

Skicka MMS!!!!!!!!!!!!! :-D

2006-12-01 @ 14:03:17
Postat av: A

Tack Erica sötnos! Nu har jag också julpyntat!
KB- Vi får se....jag är inte så mycket för att fotografera, känns dumt...

2006-12-01 @ 15:05:33
Postat av: Kerstin

Vad spännande att se hur din frilla är. Puss.

PS Ha nu en toppenhelg.

2006-12-01 @ 15:28:01
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0