Kokar inombords!

Jaha då är man laddad inför morgondagen! Har varit på H&M och shoppat en ny top i silver och supersmala axelband. Ska ha en svart lite utställd kjol och svarta stövlar till. Och så ska jag till frisören och fixa håret förstås! Blir såååå kul! Idolerna kommer ju inte till festen förrän vid tolv, men det gör inget. Jag ser mest fram emot att surra med Kattis och Lotta, dricka drinkar, käka god buffé och se den spännande finalen på Café Opera! 

Var på så himla bra humör tills jag nyss hamnade i bråk med Kalles dagisfröken tillika chefen på dagiset. En riktig subba som jag hädanefter ska göra livet surt för. Har just skickat ett mail till hennes chef och berättat vilken inkompetent fitta hon är. Fast med lite snällare ord!

Ville lämna Kalle en halvtimme tidigare imorgon så att Pata skulle kunna lämna honom när han åker på konferens. Men nej. Det gick absolut inte. Det var "en regel" att vi bara får ha honom sex timmar per dag på dagis då en av oss var föräldralediga. Jag sa att jag naturligtvis hämtar honom en halvtimme tidigare så att det blir sex timmar. Men icke. Jag tror inte ens jag sa hej då till idioten innan jag lade på luren. Alla som läser här och vet vem fanskapet är vet vilket pucko hon är. Nu måste jag väcka upp Isabella i morgonbitti och gå och lämna Kalle bara för att hon inte kan rucka på tiderna en halvtimme.

Nåja, hon ska inte få förstöra mitt humör nu. Men jag kan erkänna att jag kokar lite inombords. Fan också. Ska gå och ta en kaffe och skaka av mig irritationen!


Idag älskar jag...

1. Att jag ska till frisören idag och bli snygg inför morgondagen!

2. Att det är fredag, Idolfinal och party imorgon! 

3. Att mina barn är så goa och glada på morgonen. Får mig på bra humör.

4. Att jag är ledig imorgon och ska vara hemma och mysa med Isabella.

5. Att det är helt legitimt att  julpynta i helgen! Äntligen! Som jag har väntat!

Idag hatar jag...


1. Stockholms lokaltrafik

2. Personer som inte vet att man GÅR till VÄNSTER i rulltrappan och STÅR STILLA på HÖGER sida! Ur vägen för helvete! 

3: Att jag var tvungen kliva upp ur sängen i morse 

4. Falska människor

5. Personer som anser sig vara förmer än andra


Danny sjunger för mig

Måste få återkomma till Danny. I går lovade han mig att komma och sjunga "Öppna din dörr" den dagen jag gifter mig. Jag förklarade att det kan dröja några år och frågade om han kommer även om han blivit superstjärna vid det laget. Det lovade han. Vore himla trevligt! Hoppas bara jag kan hålla ögonen på Pata då istället för på Danny! Haha!


133335-3

Dödshjälp

Läste i dagens tidning om dödshjälp. Jag är helt klart för. Jag är livrädd för att bli gammal, sjuk, ha ont eller bli så senil att jag äter mitt eget bajs och tror att det är potatismos. Har hört så många hemska berättelser av folk i min närhet som jobbat i äldrevården. Usch och fy! Låt mig slippa. 

Jag vill skriva ett testamente där det står att Patrik, om han lever längre än mig, eller mina barn i så fall får ta mig till Schweiz och de så kallade dödsklinikerna och låta mig få dö. På samma sätt som vi gör med våra hundar och katter om de lider. Vi tar dem till veterinären och ger dem en spruta så de får somna in. Så de får slippa lida. Eller slippa leva ett liv som är odrägligt.

Förstår dilemmat med att alla inte själva kan ta beslutet om sin död. Har man alzeimers eller andra demenssjukdomar är man ju inte medveten om sitt tillstånd så det måste ju finnas vissa restriktioner. Men om detta löses anser jag att dödshjälp borde vara en rättighet. 



Mer Idol-snack

Har nyss kommit hem från jobbet. Har träffat Idol-deltagarna hela dagen. Stressigt, roligt och lyckat! Kan inte avslöja så mycket mer. En sak kan jag dock säga och det är att Danny Saucedo är en sån charmör att han kan fälla vem som helst! Tro mig! Blev som en tonårstjej i hans sällskap! ; )

Wiveka ringde mig nyss och var orolig eftersom hennes mamma skulle rösta på Erik på fredag. Hon tänkte att det kanske var flera som skulle rösta på honom och att han faktiskt kunde vinna. Jag tror inte att det är någon fara. Visst kan vem som helst av dem vinna, men jag tror att Markus är den självklara. Även Danny och Johan Larsson pratar i de termerna- att Markus vinner.

Låtlistorna inför fredagen är klara: 

Erik sjunger The show must go on av Queen, Bed of roses av Bon Jovi och vinnarlåten Everything changes medan Markus har valt Fix you av Coldplay, Pride (in the name of love av U2 och vinnarlåten. 

Blir lite orolig över Markus val av Coldplay-låten. Dumt att välja en låt som inte är så kommersiell. Nåja, vi får se. 

 


Stressigt värre

En stressig dag! Har varit ute på jobb i stort sett hela dagen. Kom hem vid fem och stack sedan iväg och körde slut på mig själv på gymet. Nu är jag helt yr i skallen. Har hinkat massa kaffe hela dagen och känner att jag borde ha druckit vatten istället.

Träningen får mig att må väldigt bra i övrigt. Hade visserligen en rätt dålig vecka förra veckan, åtminstone slutet av den. Den här veckan blir det lite bättre och jag känner att jag i alla fall inbillar mig att jag har blivit både starkare och smalare. Och det är ju det som är huvudsaken. Att man börjar inbilla sig att man blivit snyggare. Bara det gör att man får bättre självförtroende och man blir framförallt peppad att fortsätta träna.

Nu ska jag slänga mig i soffan och glo på "CSI New York"!

Jag är vuxen!

Jag tror att jag är rätt vuxen. Snodde ett test på detta från en god väns blogg. Här är resultatet. Kattis släng dig i väggen! ; )

Körkort- Ja
Bil- Ja
Matservis- Ja
Soffbord- Ja
Ica kort- Ja
Hemförsäkring- Ja
Eget boende- Ja
Fast inkomst- Ja
Köksbord- Ja
Finglas- Ja
Betalkort- Ja
Toarullehållare- Ja
Duschdraperi- Ja
Barn- Ja
Sambo/make/maka- Ja
Spelar bingolotto- NEJ
Tippar på lördagar- Ja
Internetbank- Ja
Organiserat skafferi- Ja
Färsk mat i kylskåpet- Ja
Slänger dina håliga sockar- Ja
Går på reklamer på tv- Ja
Har fläckbortagningsmedel hemma- Ja
Pensionsfond- Ja
Sopsorterar- Nej
Prenumerar på någon dagtidning- NEJ
Prenumerar på Allers/Hemmets veckotidning- NEJ
Letar middagstips- Ja
Blir arg när skorna inte står på sin plats- Ja
Får majoriteten av post i räkningsform- Ja
Har en stavmixer- Ja
Försöker att inte svära- NEJ
Sorterar tvätt- Ja
Har en krok i badrummet märkt "Gäster"- Ja
Mobilabbonemang- Ja
Hemtelefon- Ja
Månadshandlar- Ja
Medlem i hyresrättsföreningen- NEJ
Gardiner- Ja
Dukar- Ja
Överkast- Ibland
Kuddar för prydnad- Ja
Fler än 5 kryddor hemma- Ja
Fruktskål- Ja

Julbak

I dag har jag och Kalle bakat lussebullar! Satte på årets första julskiva, drack glögg och bakade. Jag rullade bullar medan Kalle satte dit russinen. Gick som på räls! Har just provsmakat och de var hur goda som helst!

Såg reprisen av Idol också. Markus var, som alla rapporterade till mig på fredagen, superbra! Det blev dock inga intervjuer idag. Idolernas bilolcyka satte käppar i hjulet. Hoppas jag får tag på finalisterna i morgon istället!

Har hämtat mig efter fredagskvällen. I veckan ska jag bara ta det lugnt, städa, träna och mysa med ungarna. Måste ladda batterierna inför fredag då det är dags för Idol-finalen. Då är jag förstås på plats!

Läste by the way att den sköna bönan Hannah Graaf ska vara med i "Lets Dance"! Vore ju coolt. Då ska till och med jag börja titta. I och för sig ska tönten Patrick Ekwall vara med. Inte lika coolt.

En trött söndagskram till er!

Dagen efter

Det blev en riktig fest igår. Julgalan på Nacka Strand var fantastiskt bra, artisterna alltså. Men att kalla det julgala är en aning missvisande. De sjöng tre jullåtar under en och en halv timme. Istället var det idel schlager och för en schlagergalning som mig var det helt ok. Festen var dock en katastrof, vi fick stå och käka vid baren och vi fick så lite dricka att man knappt kunde fukta strupen.

Efter festen tog vi buss in till stan. Försökte få pokerproffset Ken Lenaard att avslöja lite pokertips men han vägrade. Väl inne i stan mötte vi upp Linda och Dan och drog en krogrunda på Kungsholmen, hamnade på Sturecompagniets VIP-hylla för att slutligen landa i Dans lägenhet och ha bartömning! Trevligt, trevligt! Kom hem kvart över fem i morse och tackade gud för att barnen sov borta.  

I dag åker bröderna hem. Tio timmars körning har de framför sig. Skulle gråta nu om jag vore dem. Nu ska vi dra på Burger King och käka bakfyllemat innan vi skils åt.

Julkul

"Nu är det jul igen, nu är det jul igen" 

Igår var det julmarknad på Gröna Lund och jag var där med Pata, Kalle och Isabella. Träden var fulla av ljus, det stod tomtar överallt och hela grönan luktade glögg och pepparkakor. Såååå mysigt! Äntligen kom julstämningen! Nu vill jag hem och klä granen och spela julmusik. 

Jag jobbade igår och alla var verkligen där. Hur du än vände och vred dig så såg du en kändis. Magdalena Graaf, Dr Alban, Gry Forssell, Richard Sjöberg, Sahlene...

Kalle hade hur kul som helst. Gick igenom Lustiga huset tre gånger och varje gång han kom ned med flygande mattan på slutet skrek han "igen, igen, igen". 

Ikväll är det partaj- igen! Bröderna är ju kvar och jag har fixat biljetter till en stor kändisfest ikväll. Ska ut med båt till Nacka  Strand och käka och se julgalan, sen ska vi parta natten lång till The Poodles och Arvingarna. Barnen har vi lejt bort över natten så det lär bli sent!

Idol ikväll! Glöm nu inte bort att rösta på Markus! Vi måste ju se till att han vinner detta! Ska spela in allt eftersom jag inte är hemma men ska be någon skicka mig röstningsnumret. Ska självklart göra vad jag kan för att Markus ska gå till final!

Snyggaste mannen

Fick precis bilderna på den här mannen av Wiveka. Det är en brasiliansk kille som är vald till världens snyggaste man. Förstår absolut juryn! Helvete så snygg karl! 

Snyggaste mannen

Listdax

1. Var hittade du den här listan? Snodde den från en kompis blogg

2. Var är dina föräldrar födda? Luleå

3. Vad är det senaste du installerade på datorn? Ett barnspel

4. Vilken är din favoritrestaurang? Gillar Serwito

5. När badade du i en pool senast? På Teneriffa för två år sedan tror jag...

6. Har du varit med i någon skolpjäs? Ja

7. Hur många barn vill du ha? Har två och är väldigt nöjd- för tillfället...

8. Vilken musikstil tycker du mest om? Pop och R´nB

9. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Om fyra år?...Nej!

10. Vad har du för TV-kanaler? Alla som finns i stort sett...

11. Har du åkt moped någon gång? Ja

12. Har du busringt någon gång? Ja

13. Har du fått felparkeringsböter? Nej

14. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?Skulle aldrig någonsin falla mig in.

15. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Inte vet jag vilken som ligger längst bort. Maldiverna, Malaysia, Barbados....?

16. Har du en egen trädgård? Nej, men drömmer om en

17. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Bamse

18. Kan du alla orden i nationalsången? Ja

19. Badkar eller duschkabin? Badkar

20. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? World Trade center

21. Favoritpizza? En kycklingpizza med chevréost på Huvudsta pizzeria...

22. Chips eller popcorn? Sourcream chips blandat med popcorn är en höjdare

23. Vilken färg på läppstift använder du? Inget läppstift, bara glans

24. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Nej, hahaha! 

25. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej

26. Apelsin- eller äppeljuice? Apelsin, helst med fruktkött

27. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Lunch på thairestaurang med kollegorna Anna, Kattis och Lotta.

28. Favoritchoklad? Mjölkchoklad från Marabou

29. När röstade du senast? I september

30. När åt du en hemodlad tomat sist? Inte en jävla aning

31. Har du vunnit en prispokal någon gång? Ja, senast i en pokerturnering

32. Är du bra på matlagning? Ja väldigt duktig om jag får säga det själv.

33. Klarar du att tanka själv? Absolut

34. Har du beställt något från något av de där shoppingprogrammen som går på reklamteve-kanalerna? Nej, men Patrik har

35. Pepsi eller Coca Cola? Pepsi Max

36. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej

37. Vad var det senaste du handlade? Lunch på ICA i morse

38. Har du kräkts offentligt? Ja tyvärr

39. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärleken

40. Tror du på kärlek vid första ögonblicket? Ja

41. Har du ringt något betalnummer? Ja, blocket, Idol....

42. Kan man vara vän med sitt ex? Ja naturligtvis

43. Vem var det du besökte på sjukhus senast? vet inte

44. Hade du mycket hår som liten bebis? Hårboll!

45. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Vanligt tråkigt...

46. Vad har du i din väska just nu? Mobil, Nycklar, hårsnodd, block, fem pennor, minttabletter, snus, allergitabletter, novalucol, ögondroppar...

47. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? gosar med Pata och ser på tv

48. Vad är du tacksam för idag? Att jag köpte en stor flaska julmust med mig till jobbet.


Sviter efter en pokerkväll

Oj, oj, oj. Det blev inte bara ett glas vin igår. Det blev flera glas och några drinkar och poker till tolv på natten. Förlorade 100 kronor, mina sista slantar så här innan lön...Ville gråta när klockan ringde i morse men efter att ha duschat kallt och tagit två huvudvärktabletter blev jag människa igen. Och nu, en god smörgås och tre koppar kaffe senare känns det helt ok. 

Ikväll ska jag jobba. Gröna Lund slår upp portarna för sin årliga julmarknad och det invigs av ett gäng kändisar. Patrik, Kalle och Isabella kommer dit och planen är att jag ska hinna umgås lite med dem också. Kalle ser fram emot att få en massa godis och dricka och kanske åka lite roliga bilar eller nått. 

Idol i morgon och jäklar så spännande. Har ju varit tvärsäker på att det blir Markus och Erik i finalen men har fått höra flera som tvivlar på att Johan sjunger sin sista vers imorn. Det kan väl inte vara så att han går till final? Neeeej....eller?

Temat i morgon är "juryns val". Markus bästa är Robbie Williams "Come Undone". Andra låten är ett skumt val, nämligen "Bridge over trouble water". Och Johan ska förstöra Christina Augileras underbara "Beautiful". Det blir som sagt spännande. Ska ringa och rösta på Markus fem gånger. Måste hålla igen lite tills finalen. Då jävlar blir det rösta av. Ska se finalen på Café Opera på storbildsskärmar och drinka drinkar och käka buffé i väntan på att kung Markus tar hem hela skiten och kommer till festen som en segrare!

Bröderna på besök

Igår kom bröderna med bil ned till Stockholm. Klagade lite på att det bara regnade här i fjollträsk och på att de var tvungen att åka till typ Upplands väsby för att hitta en parkering. 

Vi pratade lite om att de skulle hänga med på invigningen av Gröna Lunds julmarknad på torsdag då jag ska dit och jobba. Jag försökte locka med att de kunde åka uppskjutet varpå Micke brast ut i skratt. "När den skjuter upp sitter stolarna som jag och Danne sitter på kvar på marken. Hur fan tror du att den ska orka skjuta upp oss två i luften?".

Jag såg det framför mig och insåg att det förmodligen är sant. Mina bröder är de största jag känner och bilden av när de pajar hela maskinen och sitter kvar på backen när alla andra skjuts upp var otroligt rolig. Patrik hävder dessutom att det är en maxgräns på längden. Man får vara högst 1,95 lång och därmed får bröderna inte åka i alla fall. 

Inatt drömde jag, som vanligt, om en flyplanskrasch. Jag gör det några gånger i månaden. Men jag är konstigt nog aldrig med på planet utan ser alltihop från marken. Drömmen inleds av att jag ser ett plan som ska landa och hur det plötsligt börjar svaja. Sedan kommer det mot mig och jag blir skräckslagen när jag inser att det kommer att störta. Jag lyckas dock alltid undkomma, men ser kraschen på nära håll och det sker alltid på mina föräldrars gård. Den här gången drömde jag nog om det för att jag skrev om flygplan igår. Det är hur som helst jävligt obehagligt. 

Bröderna är i Örebro över dan, men jag hoppas de kommer hem i god tid så vi får käka lite middag ihop och surra lite. Träffas ju så sällan. Kanske kan vi ta ett glas vin också. Har ju tränat hårt de senaste två veckorna så det kan jag nog unna mig. 

Microfonkåt!

Hittade den här videon på min svägerskas blogg och kände hur det bara stockar sig i halsen. Jävligt rolig men fan så bisarr! Har kollat helt fascinerat fyra gånger och fattar fortfarande inte hur fan microfonen ryms i käften....

http://www.youtube.com/watch?v=SndGtCnDFrg

En störd människas bekännelser

Såg "Ett herrans liv" där Robert Gustafsson var gäst igår. Han berättade öppet om sina nojor. Som att han måste stänga fönstret nio gånger, sätta allt på ett bord i en rät linje eller att han inte kan lyssna på någon som pratar om en tavla på väggen hänger snett. 

"Känner du inte att du är lite störd?", "Borde du inte söka hjälp" frågade programledarna Filip och Fredrik. Robert förklarade att hans beteende inte stör varken honom eller andra. 

Jag kände igen mig i Robert Gustafsson. Jag får höra frasen "Det där borde du söka hjälp för" typ en gång i veckan. Jag är också lite störd. Här kommer mina nojor. Håll i er!

* När jag ser ett flygplan i luften funderar jag alltid på om jag skulle dö om det skulle explodera i just detta ögonblick.

* När jag går under en viadukt är jag beredd på att kasta mig undan ifall en bil skulle köra över räcket just när jag kommer och går. 

* Jag gillar inte att gå innerst på trottoaren för att jag är rädd att en blomkruka eller liknande ska ramla från en balkong rakt i mitt huvud. Och då ska vi inte tala om hur nojig jag är när det börjar hänga mördar-istappar från taken!

* Varje gång jag ska flyga måste jag känna med handen under sätet så att det finns en flytväst, annars tror jag att flygplanet störtar. Sen jag fick barn måste jag även känna under deras säten.

* Om det flyger ett flygplan någorlunda lågt över mig är jag rädd att det ska tappa något som ramlar ned på mig. 

* Jag går inte under byggställningar för att jag är rädd att någon ska tappa en hammare eller nått i huvudet på mig. 

* Varje gång jag går förbi nån som startar sin bil tänker jag att den ska explodera. Har sett för mycket actionfilmer med bilbomber kanske. 

Så ja. Nu har jag erkänt och satt mina nojor i print. Det slår mig att jag är väldigt rädd för att få saker i huvudet. Skumt. Men detta stör inte mig eller någon annan, hoppas jag, så ring ingen psykolog är ni snälla.  

Idol-testet

Gjorde Idol-testet på Expressen.se och- suprise. Här är mitt resultat! Fattar dock inte vad jag har svarat fel på. Har läst facit och hittar inte felet. Men hur som helst, ni ser ju vad det står. Det är tydligen ohälsosamt. Kanske borde jag lägga till idol som en av mina laster?

20/21
"Herregud! Du kan knappast ha missat ett enda Idol-avsnitt de senaste två åren. Kanske känner du någon i Idol, har ställt upp själv eller är tokkär i Peter Swartling. För så här stort Idol-intresse är inte hälsosamt!"



Hatar måndagar

Måndag. Min hatdag i veckan. Först och främst för att jag är tröttare än någonsin när klockan ringer. Har haft sovmorgon hela helgen eftersom min sambo är pappaledig och kroppen och hjärnan har ställt in sig på att sova. 

Sen har vi har lämningar på jobbet och jag får med andan i halsen springa med kalle till dagis för att komma i någorlunda tid. Slänger mig in på rummet, startar datorn, tar en kaffe och kastar mig i stolen för att skriva Idol som jag gör varje måndag under hela hösten. Utanför går en av mina chefer och trampar och stressar och gör mig galen. Klockan tio är jag färdig och efter en frukostmacka tar jag tag i nästa grej som ska skrivas. På jobbet betyder måndagar stress!

Men framförallt  hatar jag måndagar för att det är så jävla lång tid kvar till fredagen. Musfredagen! Fem hela dagar bort. Först på onsdag börjar jag se en ljusglimt. 

Skrev inget igår eftersom det inte hände så mycket värt att notera. Var på gympa med Kalle, käkade lunch på Mc Donalds, köpte och hängde upp fina gardiner i matrummet och vardagsrummet och tog det lugnt. En perfekt söndag! 

Lördagsbabbel

Musfredagen var mysig! Käkade middag och drack vin och såg på Idol. Sparade in några kronor eftersom jag och Linda i vanliga fall sms:ar typ femton gånger varje fredag då vi sitter på var sitt håll och tittar. Nu slösade jag de kronorna på att rösta på Markus istället. Åtta gånger.

Felicia åkte ut. Bra, hon är tråkig och ointressant. Johan förtjänade att åka ut egentligen, men hans tur kommer nästa fredag. Sen är det Markus och Erik i final, som sig bör. Erik är Marcus största hot men jag tror och hoppas att det inte spelar någon roll vem Marcus står mot. Han är den enda vinnaren!

Har varit hos Linda och klippt Kalle. Jag fick nämligen nått ryck i torsdags och fick för mig att jag skulle klippa honom eftersom han hade blivit långhårig. Kanske inte min livs smartaste idé eftersom jag aldrig har klippt någon förut och inte hade någon bättre sax än en papperssax. Jag klippte luggen rakt av och det såg förjävligt ut. Det ser ut som om jag lagt en potta på skallen och klippt runt den. Linda har räddat det som gick att rädda. Han ser bättre ut nu, men det är fan inte snyggt. Stackars barn.

Nu ska vi sätta igång och städa. Ikväll kommer Patrik och Wiveka på middag. De har bara tre av barnen med sig, men det lär bli livat i alla fall. Livat men trevligt!

Laster

Satt med Linda och Kattis igår på lunchen och diskuterade laster. Slår man upp ordet last i en ordbok står det: klandervärd ovana, skamlig ovana, osedlighet, synd. 

Min första reaktion var då att jag inte hade någon last, men sen kom jag på några saker som jag kanske kan lägga på min last-lista. 

* Snus. Jag festsnusar och tycker att det är bland det godaste som finns. Skulle aldrig komma på tanken att sluta. Först ville jag inte säga att det var en last eftersom jag inte vill sluta och eftersom jag tycker om det. Jag ser det inte som en klandervärd ovana. Men det är klart att det tillhör kategorin last. 

* Salt. Jag använder kopiösa mängder salt. Saltar innan jag ens har smakat maten eftersom jag vet på förhand att jag kommer att tycka att den är för osalt. Men om jag nu skulle dö i förtid på grund av mitt saltätande så har det i alla fall varit gott på vägen. 

* Nässpray. Är med jämna mellanrum beroende av nässpray och detta är verkligen min största last. När jag är som mest fast i nässpraysmissbruket har jag två burkar i väskan, en i sovrummet, en i badrummet och en gömd i lådan på jobbet. Då handlar jag två åt gången när jag går på apoteket och vill skrika åt dem att de egentligen inte får sälja nässpray till mig. Som längst har jag använt det i åtta månader, typ fem gånger om dagen. Och när jag inte hittar mina burkar när jag behöver dem får jag panik i ögonen. Det är en riktig last. 

Har säkert fler fast jag kommer bara inte på dem. 
Kommentera nu och avslöja era laster! 


Musfredag

Idol i morgon och temat är lööööve! 

Markus ska bland annat sjunga "Lady in red". Kan bli intressant. 

Bästa låtvalet har Felicia gjort med "Kiss me" av Sixpence non the richer. Grymt bra låt! 

Johan har gjort sämsta låtvalet med Cyndi Laupers "Time after time". Kan bli hur dåligt som helst. 

Hoppas dock att Erik åker. Han är så ointressant. Vet inte vad han ska göra för att väcka mitt intresse.

Linda ska komma över och titta på Idol med oss i morgon så hon får vara med på vår mysfredag. Eller musfredag som Kalle säger. 

När min svägerska Ulrika hörde honom säga detta vred hon sig i skratt.
 "Är det Patrik som har myntat uttrycket. Musfredag. Är den dagen i veckan som gäller?" frågade hon mellan skrattsalvorna. 

Kul, kul!

Undrar om Linda ser fram emot musfredagen. 

Tönten Timell

Lyssnade på Mix Megapol nyss där Anders Timell, Martins bror, jämt pratar sport och fy vad jag hatar denne man. Har alltid tyckt illa om honom men efter dagens sändning avskyr jag honom ännu mer. 

I dag satt han och hånade Fredrik Ljungberg för att han fick ett migränanfall igår och skyllde på att det var för att han ätit ost på fotbollsgalan, vilket han är allergisk mot. Timell tyckte kortfattat att han var en fjant och antydde att han fejkat migränanfallet. Tycka vad man vill om det. Men sen avslutar tönten Timell med orden "han kanske hade stoppat upp guldbollen i stjärten". 

What? Vad är det för jävla kommentar? 

Vidare snackade Timell ner svenska golftjejer. Programledaren på radion avbröt och sa att det faktiskt fanns flera kvinnliga golfproffs som skulle spöa Anders på golfbanan. "Jo, svarade Anders, möjligtvis Lotta Neumann, men hon gillar ju bara tjejer". Vad har det med saken att göra, undrade programledaren varpå Anders svarar. "Nej, det har ingenting med saken att göra, men jag tyckte att det skulle bli sagt". 

Tönten Timell är en tvärhand hög och tunn som en sticka och har ett ofantligt stort behov att hävda sig genom att trycka ned andra. Hatar såna människor! Han är välkänd för att se ned på kvinnor och uppenbarligen även på homosexuella och såna personer avskyr jag ännu mer. Är så irriterad på tönten att jag funderar på starta en hata Timell- klubb. Nån som vill vara med? Det är gratis!

Ledig dag

Hemma med barnen idag eftersom Patrik är på konferens, och vi planerade att ha en riktig mysdag. Det började bra med en lugn och skön förmiddag. Isabella, som är lite förkyld, sov mest och jag och Kalle låg i soffan och tittade på pippi.

Sen klädde vi på oss och gick ut i det fina vädret. Lekte i sandlådan en stund innan vi gick en promenad för att handla. Allt var frid och fröjd tills vi lämnade affären och begav oss hemåt. Då började Kalle trassla och gnälla. Ville inte gå och ville inte hålla mig i handen vid den trafikerade vägen. Skrik, gnäll, gråt och mera skrik. Det slutade med att jag fick ett frispel och att vi bråkade hela vägen hem. Det var den mysiga dagen.

Nu är vi vänner igen, men alla som har haft med trotsiga treåringar att göra vet vilken pärs det är. Ibland känner man att man skulle vilja ställa sig på gatan och skrika. Eller kasta saker. Man blir som en treåring själv.

Med tanke på detta har jag kommit fram till att det är väldigt skönt att jobba. Hur mycket man än älskar sina barn så är det underbart att komma hemifrån, prata med vuxna, äta lunch i lugn och ro och göra det man tycker är kul, förutsatt att man nu gillar sitt jobb förstås.

Och sen är det alltid lika härligt när det blir helg, och man har ägnat sig åt vuxenliv i en vecka, att få komma hem till barnen och mysa. Även fast det inte alltid blir som man tänkt sig. Som idag. Men det känns ändå som om man får det bästa utav två världar.

Jag- en snikare

Jag erkänner. Jag är en snikare. Jag är nämligen en sån som älskar att beställa saker från Easy shopping. Det är den där katalogen man får i postlådan någon gång i månaden där man kan köpa tre böcker för priset av en. Sen får man ofta en ful väska eller en sjal med på köpet.

Kan erkänna att minst hälften av Kalles böcker, och han har många, har jag fått på det viset. Mina egna böcker likaså. Det har blivit en sorts sport att få så mycket gratis som möjligt. Jag vet många som gör så här, men som har slutat eftersom de glömmer att gå ur klubben och sedan får betala dyrt för nästa bok, och nästa, och nästa...

Jag glömmer dock inte bort att avbeställa. Det är det första som sker när jag får böckerna och presenterna. Det står att man bara får anta erbjudandet en gång per hushåll. Men trust me! Jag gör det typ en gång i månaden och det fungerar hur bra som helst. Två barnböcker för 19:90, en prylficka till bilen och en ryggsäck. Som hittat!

Men det är klart. Jag har ju ett antal fula väskor, halsband, sjalar, etc som jag inte skulle använda ens under dödshot. Skulle kanske ta och sälja det på Blocket.

Listigt

Har pratat listor på jobbet idag. Folk älskar att läsa listor. Se bara på programmet "Folktoppen" där de under hösten har listat allt från tv-program till kändisar. Själv älskar jag inte bara att läsa listor. Jag älskar också att göra dem. Här kommer några!


Filmer: 

1. Pulp Fiction
2. Höstlegender
3. Kill Bill 2
4. Crash
5. Snatch

Mat:

1. Potatisgratäng och oxfilé
2. Palt
3. Biff Rydberg
4. Tacos
5. Kyckling med gröncurry och kokosmjölk

Tv-serier genom tiderna:

1. Prison Break
2. 24
3. Desperate Housewifes
4. Vänner
5. Melrose Place

Sexiga män

1. Wentworth Miller (Prison break)
2. Ben Affleck
3. Adrian Grenier (Entourage)
4. Edward Burns
5. Brad Pitt (ja, han måste ju vara med)

Bästa skådisarna

1. Benicio del Toro
2. Michael Madsen
3. Uma Thurman
4. Peter Stormare
5. Kevin Spacey

Resmål:

1. Thailand
2. Kapstaden
3. New York
4. Japan
5. Maldiverna

Musik:

1. Frank Sinatra
2. Westlife
3: Kent
4: Rhianna
5: Robbie Williams

En vit månad

Jag är ett riktigt julfreak och brukar börja lyssna på julmusik och dricka glögg redan i mitten av november. Men i år har jag haft så fullt upp. Att jobba heltid och ha två barn är inte världens lättaste. Dessutom har det regnat i flera veckor förutom några tillfälliga snöflingor. Så julstämningen har helt enkelt inte infunnit sig. Inte förrän idag på vägen hem från jobbet.

Jag och Kattis satt och pratade om julgardiner och jag kom på att jag skulle sätta upp ett par gamla vinröda jag har långt in i garderoben i vårt kök. Genast fick jag en syn framför mig hur jag skulle pyssla med det ikväll när barnen somnat.

Jag såg framför mig hur jag skulle stå och stryka gardinerna i köket medan jag hade tända ljus överallt. I bakgrunden skulle jag spela första julskivan för i år och då och då skulle jag sippra på varm vinglögg. Men så kom jag på att jag har lovat mig själv att ha en nyttig vecka utan alkohol och fet mat. Förra veckan var nämligen katastrofalt onyttig. Plötsligt halkade jag och Kattis in på ämnet "en vit månad".

Min spontana reaktion var att jag aldrig har haft en vit månad sedan jag började festa. Men visst, det har jag, men troligen inte de senaste tio åren och då räknar jag förstås inte med mina graviditeter. Och med vit månad menar jag verkligen en vit månad, inte ens en droppe rött vin. Kan inte tänka mig att jag har haft det. Varje månad är det  ju minst två middagar eller en fest.

Jag tror dock inte att jag är ensam, kommer faktiskt inte på någon jag umgås med som jag vet har varit spiknykter i en månads tid, rätta mig om jag har fel. Förutom Kattis som påstår att hon har varit det i nästan två månader. Det måste ha varit innan vi kände varandra! Men hon är i och för sig min allra vuxnaste kompis så hon har väl rätt i det hon säger. När jag blir vuxen ska jag kanske också ha en vit månad.

Dumma citat

Tycker att det är så jäkla kul med citat. Folk säger så mycket dumt. Tur att man själv alltid säger så smarta saker: )

Läste till exempel på Tv4.se att snygg-Erik i "Idol" säger "Den som är bäst kommer att vinna". No shit! 

Här kommer några fler roliga kändiscitat att skratta åt. 

"Våra framgångar är ju mycket tack vare ABBA", Dhani Lennevald då han var med i A-Teens. 
Lägg av!

"Skulle ett så stort bolag som BMG signa några Milli Vanilli-typer?" Hannah Graaf besvarar Expressens fråga om hon och hennes syster verkligen sjöng själva. 
Milli Vanilli låg på - just det- BMG.

"När jag ser alla de där svältande barnen i Afrika på tv:n så vill jag bara gråta, jag menar, jag skulle gärna vilja vara så smal, men herregud, alla de där flugorna..." Mariah Carey. 
Kommentarer överflödiga!



Fullt upp

Idag har det varit fullt upp. Skulle ha pratat med Idol-Cissi och Erik klockan tolv men de hörde aldrig av sig så jag satt och väntade i onödan.

Klockan ett tog jag och Kalle en taxi till Saga biografen och gick på kändispremiär av filmen Spöket Laban. Det kryllade av stora och små men inte en kändis i sikte. Lotta som var där och jobbade skulle få ihop 18 bilder men gick panikslagen hem med fem ynka kända namn. Jag skulle leta nyheter men det var ju bara att glömma. Kalle var dock i paradiset! Det fanns hur mycket godis, glass, frukt och dricka som helst och han var inte blyg. Han tog så mycket han kunde! Sen satt vi och myste och skrattade i biosalongen och njöt av en stund för bara oss två.

Efter bion åkte vi till Patrik o Wiveka och käkade tacos och hade trevligt trots en ljudnivå på 120 decibel- alltså just vid smärttröskeln. Patrik o Wiveka har nämligen sex barn och plus våra två så kan ni ju bara tänka er hur det låter. Vi har dock lärt oss att umgås och ha trevligt trots detta kaos och vi kan faktiskt sitta och prata under middagen. Det är en konst.

Fick efter många om och men tag på Idol- Cissi och Erik och gjorde mina intervjuer. Cissi är en trevlig prick trots att hon sjunger sämre än en katt skäller. Och Erik var ungefär lika slätstruken som han verkar.

I övrigt har vi förstås firat pappa Patrik idag. Han fick fyra trisslotter som han och Kalle skrapade under spänning. Men några miljoner blev det inte. Fan åsso! När ska man bli rik egentligen?

Kalle ritade också en fin teckning där han själv skrev pappa! Det är kärlek!

Känner mig trött efter en något hektisk vecka. Jag känner att jag lever. Utan tvekan. Längtar hem till mamma och pappa. Skönt att julen är i sikte!

Eftersnack

"Idol" igår och ett mycket bra sådant! Här kommer mina omdömen om kvällens artister:

Marcus - var som vanligt helt fantastisk, han bjöd på sig själv och visade verkligen att det bara finns en vinnare i den här tävlingen.

Johan- gjorde sin bästa sånginsats på länge och jag som gillar honom lite känner att det är kul och spännande vad som händer nästa vecka. Ska han slå ut Felicia eller Erik?

Erik- som Swartling sa hamnade han i karaokebaren igen. Tyckte att han var grym förra veckan men nu sjönk han ned till kategorin ointressant igen. Inte förvånad att han hängde löst. Han var näst sämst.

Felicia- Har alltid tyckt att hon är duktig sångerska och hon har ju utseendet för sig. Men sååå ointressant. Finns ingen spänning.

Cissi: Behöver jag kommentera? Äntligen slapp vi henne! Nu blir det spännande!

Skulle sova tidigt igår, men då behagade Isabella att vakna vid elva och gråta i en och en halv timme. Så jag var inte i säng förrän halv ett. Tack! Ska ge tillbaka när du är tonåring!
Sen hade jag lovat Patrik att kliva upp med barnen eftersom han var på Golden Hits (blir du avundsjuk kattiz) och partade. Nu har han pallrat sig upp ur sängen och jag ska sova en stund och ta igen lite sömn.

Glöm inte bort papporna imorgon!

Mysfredag

I går kom jag hem vid elva efter en otroligt trevlig kväll med Sydde. Satt på Sky bar och drack vin och cider och surrade från klockan fem. Riktigt kul att ses igen!

När jag kom hem kunde jag dock inte sova, för andra natten på raken. På två dygn har jag sovit typ sex timmar och i dag är jag så trött att jag ser i kors- värre än mitt vanliga skelande alltså! : ) Måste hinka i mig kaffe! Tror dessutom att det blir en lång arbetsdag! Puh! Längtar ju hem till mina barn som jag knappt sett skymten av på två dagar.

I morse sa min son Kalle till mig att vi skulle ha mysfredag ikväll. Vi ska äta god mat, titta på Bolibompa och äta glass. Låter som en bra idé, jag är helt klart på! Patrik ska ut och svira (vi avbyter varandra) så jag och barnen ska mysa utan honom. När de har somnat ska jag slänga mig i soffan, käka nått onyttigt och glo på veckans höjdpunkt, "Idol" och sen ska jag försöka hålla mig vaken tills utröstningen är färdig. Jag får ju bara inte missa att se när Johan eller Cissi får packa ihop och, äntligen, åka hem!

Nu kommer strax Patrik och Isabella upp på jobbet. Vi ska gå ut och käka lunch. Och jag behöver både frisk luft, lite pussar av Isabella och fet mat, så det kan inte bli mer passande!


Lillebror skäller på mig

Har just tittat på "Bonde söker fru" för första gången och är lite chockad över alla dessa lallare som är med. De var så pinsamma ibland att jag knappt kunde titta. Det kröp i kroppen. Men jag förstår absolut succén och måste ju erkänna att jag kommer att ha svårt att inte titta på nästa avsnitt. Får med andra ord lägga till ytterligare ett program på min tv-lista. 

Gillade Andreas bäst av alla, lite töntigt mysig med ett gott skratt. Per-Martin däremot känns otäck. Det är lite psykopatvarning på honom. 

Min lillebror Micke ringde just och skällde på mig för att jag har börjat blogga. Som jag har berättat tidigare så hatar han hela grejen och han gjorde klart för mig att han aldrig någonsin kommer att läsa den. Han tycker att det är en stockholms-grej och jämför det med att dricka Caffe Latte vilket han aldrig skulle göra i hela sitt liv, just av den anledningen. För er som inte känner mina bröder så är de norrlänningar och har väldigt mycket fördomar om stockholmare. Jag drar dock inte alla över en kam så ta inte åt er ni andra som är från norrland, jag vet att flera av er dricker latte och ni läser ju min blogg! ; )

Måste berätta en rolig grej just om Mickes tjat om latten. Förut hade jag både socker och mjölk i mitt kaffe, vilket också störde min bror av någon anledning. 
"Vad skulle du göra om du satt ute på en stubbe i skogen och ville dricka kaffe? Skulle du ta med mjölk och socker då?" frågade Micke irriterat. 
Då börjar min pappa skratta och säger:
"Men för helvete, A sitter inte på nån stubbe ute i skogen. Hon sitter på ett fik i Stockholm och dricker en latte".
Så var det med den saken.

Ikväll blir det vin igen. Ska träffa min barndomskompis Sydde för första gången på fyra år och surra gamla minnen. Blir superkul att se honom och höra vad som har hänt i hans liv!  Så om jag är trist i mina inlägg i morgon och skriver som en kratta så beror det på att jag har blivit för gammal för att orka dricka alkohol två dagar på raken. 

Kram på er!


Efterfest!

I går jobbade jag som sagt på premiären av sista Wallander-filmen "Hemligheten". Filmen var oväntat bra! Den var riktigt spännande och framförallt väldigt gripande och otäck.

Det var dock inte så bra jobb som jag hade hoppats på, alldeles för lite kändisar på plats. Ola Rapace, Krister Henriksson och Johanna Sällström var förstås där. Sen var väl den kändaste på stället Malin Berghagen. Efterfesten på Sturecompagniet var desto bättre! 

Jag, Wiveka, Kattis, Lennart och Jesper var rutinerade och var först på plats. Hann ta bord, mat och gott vin innan eftertexterna hade slutat rulla. Sen gjorde jag nått som är såååå typiskt mig. Jag talar först och tänker sen. 

En okänd kille frågade om han kunde stå och käka vid vårt bord vilket han förstås fick. Vi pratade lite och han frågade mig på bredaste skånska vad jag tyckte om filmen. 
Jag, med mitt konstiga behov av att säga min åsikt, svarade att den här sista var bra men att de övriga med Krister Henriksson och co inte har hållit måttet. Jag förklarade att jag tycker att produktionen och skådespelarna, i synnerhet Johanna och Ola, har varit dåliga och att berättelserna har varit tunna. 
Sen skämtar jag med killen och säger leende: du jobbar inte i produktionen va?!
Jo, svarar han, jag har varit med och gjort alla utom den här sista.
Ridå!
Fem minuter senare går killen iväg och omfamnar Johanna Sällström och pratar med henne i typ en halvtimme. De kände tydligen varandra väldigt väl!
Borde kanske ha kopplat att han jobbade med filmen eftersom han var skåning, men jag skyller på vinet.

Kom hem vid kvart över elva igår men kunde inte sova så idag är jag både trött som faan plus att jag är törstig och sugen på salt och fett. Vet inte hur det kommer sig...

 

Minns du din första kyss?

Minns du din första kyss?


Fick den här bilden av min vän Lotta nyss! Grisig men sååå söt!

Vilken skandal!

Jag skrev ju helt fel igår, skvallret om festen ikväll kommer ju så klart inte förrän i morgon. Hoppas på lite roliga skandaler att berätta om!

 

Nu till ett mycket allvarligare ämne. Klimathotet i all ära, men jag pratar om Idol! Jag har fortfarande inte slutat vara upprörd över att Danny åkte ut i fredags. Vad hände egentligen? Jag satt och gapade som en uppblåsbar barbara över att tävlingens näst talangfulla person fick åka hem. Före Cissi och Johan? 

 

När det stod klart att Danny åkte ut började min telefon att ringa. Först var det Kattis som var upprörd. Sen ringde min lillebror, och vid det laget var jag så arg att han skrattade åt mig. Sen kom ett sms av Linda med innehållet "???!??!!!!". Och till sist ett sms från Wiveka där det stod: "Det är tamefan skandal!". 

 

Klart som fan att det är skandal! Hoppas vi slipper bli så här upprörda på fredag. Det kan aldrig vara bra för hjärtat. Har lovat mig själv att om Marcus åker ut ska jag sluta titta! Karln måste ju vinna. Hör bara på hur han pratar! Underbart! Han sätter ihop händerna, bockar lite svagt och säger "Tuuusen tack!" på den härligaste norrländska jag hört! Sen kan han ju sjunga också förstås! : )

 

Håhåjaja, vad vore livet utan Idol? Mycket tråkigare. Fick just låtlistorna inför fredagens Idol och kan avslöja att artisterna sjunger två låtar var. Cissi "jag kan inte ta en ton utan att sjunga falskt" Ramsby sjunger bland annat "You cant hurry love"  av The Supremes. Måtte det bli hennes fall. 

 


Jojo-bantare!

Har massor att göra på jobbet, det ligger sju namn framför mig som jag ska skriva artiklar om, men har ingen större lust att jobba. Vill helst bara sätta mig och pimpla kaffe och snacka skit med arbetskompisarna. Eller blogga! Mycket roligare! Har en seg dag helt enkelt!

Har dragits med en envis förkylning nu ett tag, men tänker trotsa den ikväll. Köpte träningskort(!) för en vecka sedan. Hann träna torsdag och fredag, sen kände jag mig sjuk igen- och det var inte latmasken som slog till. Tyckte faktiskt att det var roligt, hör och häpna! I dag har jag träningsväskan med mig och tänker, trots hosta, ställa mig på löpbandet och sedan lyfta vikter. 

Måste ju bli fit innan jul så jag kan äta julmaten utan dåligt samvete! : ) Ska hem till mamma och pappa och då vet jag hur det blir. Mat, mat, fika, mat, fika, vin, mat, fika och vin. Och kanske en fika till. Och vin förstås!
En vecka senare har jag gått upp fem kilo! 

Så var det innan sommaren i år. Jag gick ned sex kilo med GI-metoden. Åkte hem till föräldrarna och då gick karaktären åt helvete, sen gick det bara utför under resten av semestern. När frosseriet var slut hade jag gått upp sju kilo. Nu har jag gått ned fem av dem. Man kan utan att skämmas kalla mig för jojo-bantare!

Imorgon blir det kändisfest! Ska jobba på premiären av nya Wallanderfilmen "Hemligheten" och sen blir det fest på Sturecompagniet med mat och dryck. Ska ta med min min kusin, tillika goda vän Wiveka. Blir garanterat trevligt och jag återkommer med kändisskvaller imorgon!

Puss på er!



Tv-funderingar

Jag har funderat lite på mitt tv-tittande. Under första året då min son, som idag är 3,5 år, föddes tittade jag typ aldrig på tv. Det fanns helt enkelt ingen tid. Nån gång i veckan såg jag nån serie, men i överlag kände jag mig rätt ute när folk snackade om vad de följde i tablåerna. 

I januari föddes min dotter och mitt tv-tittande har förändrats radikalt. Jag har förmodligen aldrig sett så mycket på tv som jag gör nu. Frågan är hur det kommer sig? Jag kan ju knappast ha mer tid nu. Kanske handlar det om att jag, när barnen äntligen somnat, inte orkar göra någonting annat än att slänga mig i soffan och glo på burken. Förmodligen handlar det om det. Det kan också bero på att min dotter faktiskt sover när man lägger henne i sängen, vilket min son aldrig gjorde. Kvällarna är numera mina!

Min kompis Linda frågade nyss om jag och min sambo umgås nått på kvällarna alls. Frågan kom upp då jag berättade att jag har dille på att läsa andras bloggar. Jag följer åtminstone två tre stycken om dagen. Dessutom har jag som sagt koll på de flesta tv-serier. Svaret på hennes fråga är; klart vi umgås. Han ligger i en soffa och jag i den andra. Sen utbyter vi då och då fraser som "kan du höja ljudet?" och "vad är det för film kl 21 idag?".

Tv-serier som jag just nu följer:

Prison Break
Greys Anatomy
Anna Pihl
Idol
CSI New York
CSI Las Vegas
Entourage

Dessa kollar jag också på när de går:

24
Desperate housewifes
Las Vegas
CSI 
Scrubs
Joey
Freddie

Man får vara glad för det lilla!

Jag har anmält mig till flera olika undersökningsföretag på internet och svarar några gånger i månaden på frågor om allt från snusmärken till blöjor. Jag älskar nämligen sånt där, att svara på enkäter och få chansen att uttrycka min åsikt om saker och ting.

Nu får man ju inte jobba som journalist när man är med i undersökningar så jag låtsas inte se första frågan där det står "jobbar du eller någon i din familj med media?".  Nej, svarar jag och går vidare till fråga två.

Som tack för att jag berättar vad jag tycker får jag ta ut belöningar. I dag fick jag tre trisslotter som jag med iver satte igång och skrapade. Jag reagerar likadant varje gång jag får en skraplott i handen. Första tre fälten skrapar jag med en "det är ingen idé för man vinner aldrig något ändå"-minen. Sedan ser jag att jag har fått fram två lika belopp som är relativt höga och då börjar hjärtat dunka. Vad ska jag göra med alla pengarna? Vem ska jag ringa och berätta för först att jag blivit miljonär? Men det slutar förstås med att jag inte vinner någonting. Jag har skrämt upp mitt hjärta helt i onödan.

I dag vann jag dock 100 kronor och det gjorde min kväll. Man får vara glad för det lilla!

Premiär!

Ja, då var det dags att göra det jag så länge har funderat på- att börja blogga. Reaktionerna i min omgivning om detta har varit blandade. 

Min lillebror hatar fenomenet så mycket att han aldrig någonsin skulle läsa en blogg, inte ens min. Fast jag tror nog att han kommer att ångra sig!

Min sambo tycker det är astöntigt. "Vem vill läsa din blogg?" frågar han sig. Han kanske har rätt, men vem fan bryr sig. Det är kul att skriva av sig och det finns säkert nån där ute som tycker att mina tankar och funderingar är så pass intressanta att de tar sig tid att kolla in här då och då. 

Min mamma, som knappt vet vad en blogg är, sa "Jaha". Hur jag ska tolka det vet jag faktiskt inte. Hon tänker säkert att det är en av alla mina idéer som inte blir av. Men nu har jag bevisat motsatsen. 

Den enda som har reagerat positivt är min kusin Linda. Hon ville också börja blogga och vi har tummat på att läsa varandras bloggar, så jag har åtminstone en läsare! Yippiiiee!

Så vem är då jag och vad gör jag? 

Än så länge vill jag vara anonym. Feg? Ja, kanske. Fast jag är ju journalist och van att få mina texter publicerade så det handlar nog snarare om blyghet. 

Jag jobbar på en tidning i Stockholm och blandar därför ett jobb som utspelar sig i den glamourösa kändisvärlden med det hektiska livet som småbarnsförälder. Så förutom privata tankar och funderingar är väl det vad ni har att vänta av den här bloggen. Ena dagen trots, mat och sömnproblem utifrån en tvåbarnsmammas perspektiv. Andra dagen rapporter från kändisfester. Tvära kast med andra ord.

Vi får se vad som komma skall! Nu måste jag berätta för alla mina vänner om bloggen så jag får lite läsare!

På återseende!

Kram!



RSS 2.0