Lördagsbabbel

Musfredagen var mysig! Käkade middag och drack vin och såg på Idol. Sparade in några kronor eftersom jag och Linda i vanliga fall sms:ar typ femton gånger varje fredag då vi sitter på var sitt håll och tittar. Nu slösade jag de kronorna på att rösta på Markus istället. Åtta gånger.

Felicia åkte ut. Bra, hon är tråkig och ointressant. Johan förtjänade att åka ut egentligen, men hans tur kommer nästa fredag. Sen är det Markus och Erik i final, som sig bör. Erik är Marcus största hot men jag tror och hoppas att det inte spelar någon roll vem Marcus står mot. Han är den enda vinnaren!

Har varit hos Linda och klippt Kalle. Jag fick nämligen nått ryck i torsdags och fick för mig att jag skulle klippa honom eftersom han hade blivit långhårig. Kanske inte min livs smartaste idé eftersom jag aldrig har klippt någon förut och inte hade någon bättre sax än en papperssax. Jag klippte luggen rakt av och det såg förjävligt ut. Det ser ut som om jag lagt en potta på skallen och klippt runt den. Linda har räddat det som gick att rädda. Han ser bättre ut nu, men det är fan inte snyggt. Stackars barn.

Nu ska vi sätta igång och städa. Ikväll kommer Patrik och Wiveka på middag. De har bara tre av barnen med sig, men det lär bli livat i alla fall. Livat men trevligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0