Mysfredag

I går kom jag hem vid elva efter en otroligt trevlig kväll med Sydde. Satt på Sky bar och drack vin och cider och surrade från klockan fem. Riktigt kul att ses igen!

När jag kom hem kunde jag dock inte sova, för andra natten på raken. På två dygn har jag sovit typ sex timmar och i dag är jag så trött att jag ser i kors- värre än mitt vanliga skelande alltså! : ) Måste hinka i mig kaffe! Tror dessutom att det blir en lång arbetsdag! Puh! Längtar ju hem till mina barn som jag knappt sett skymten av på två dagar.

I morse sa min son Kalle till mig att vi skulle ha mysfredag ikväll. Vi ska äta god mat, titta på Bolibompa och äta glass. Låter som en bra idé, jag är helt klart på! Patrik ska ut och svira (vi avbyter varandra) så jag och barnen ska mysa utan honom. När de har somnat ska jag slänga mig i soffan, käka nått onyttigt och glo på veckans höjdpunkt, "Idol" och sen ska jag försöka hålla mig vaken tills utröstningen är färdig. Jag får ju bara inte missa att se när Johan eller Cissi får packa ihop och, äntligen, åka hem!

Nu kommer strax Patrik och Isabella upp på jobbet. Vi ska gå ut och käka lunch. Och jag behöver både frisk luft, lite pussar av Isabella och fet mat, så det kan inte bli mer passande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0