Lite av varje

Inte mycket nytt under solen. Isabella är på dagis och lär vara trött som en gnu ikväll. Själv höll jag på att kräkas i papperskorgen nyss, men efter att ha druckit lite vatten känns det bättre. Det kanske bara var inbillning eller vätskebrist. Min kollega Lotta blev dock nervösare än den nervösaste och var redo att fly rummet. 
 
Nu är mitt jobb från Mexiko i tidningen så ni som vet var jag jobbar kan ju ta er en titt på hur det blev. Jag är nöjd! Kolla in mig på by-line bilden. Mitt ansikte är uppsvullet men det är främst min högra sida som hänger och den har jag vänt bort så det ser rätt ok ut. 

Sitter och drömmer om att åka utomlands med familjen. I helgen var det nära att vi bokade en resa till Egypten i oktober, men efter att ha pratat med Linda som varit där känns det skönt att vi inte gjorde det. Hon berättade om magsjukor, dålig service och andra negativa saker. Och jag har ändå aldrig varit så sugen på Egypten, det är bara det att du får mycket för pengarna där eftersom det är billigt att resa dit och det finns många lyxhotell. 

Nu är jag inne på Mallorca istället. Får se om jag hittar nått som ser barnvänligt och fint ut. Helst ska det finnas Bamseklubb och sånt så Kalle får skoj och en liten lekplats så Isabella får sitt! 

Kommentarer
Postat av: Kattis

Jobbet blev kanonbra - kastade mig över tidningen när den damp ner på hallmattan i förmiddags! Tycker inte att det syns alls att du är svullen på bylinebilden. Lika snygg som alltid! ;-)
Är också supersugen på att åka utomlands - det går ju direktflyg till Mallis (vår & sommar) och till Kanarieöarna (höst & vinter) härifrån.
Har semester från 29 juni till den 6 augusti!!! När har du semester i år?

2007-04-11 @ 14:19:12
Postat av: A

Vi har semester v 28, 29 och 30 så vi tänkte komma och våldgästa er typ v 30 om ni är hemma....?

2007-04-11 @ 15:27:04
Postat av: Kattis

Åh vad kul!! Vi är hemma!! Ni är så välkomna så.... :-)

2007-04-12 @ 00:19:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0