Snart är jag där!

Hade en riktigt rolig kväll igår! Vi startade med några fördrinkar på Zinkens krog innan vi åkte till julfesten i VasahallenDjurgården. Där fick vi ett glas vin, sen blev det mat och lite mer vin och efter det öppnade baren och då blev det drinkar. Helt plötsligt var klockan halv ett och jag fick lite panik eftersom jag skulle upp och jobba klockan sju.

Har varit sliten som tusan idag och nu när barnen har somnat ska jag också gå och sussa. Måste ta igen lite förlorad sömn.

I dag är det ju Lucia vilket inneburit att barnen har lussat på dagis. De var som vanligt söta och duktiga och för första året någonsin sjöng Kalle. Och nu nästan högst av alla. Han har tränat och sett fram emot årets luciatåg så mycket att det var ganska väntat.

image212

En något galen bild på tomtarna Kalle och Arvid och tärnan Isabella.

image213

Isabella i bustagen.

Nu är vi snart framme på dagen D. Kan knappt fatta det! I morgon får vi nycklarna och ska köra kartonger till huset hela dagen. Barnen sover sin sista natt i lägenheten i natt eftersom de ska sova hos svärmor och svärfar i morgon. Bara det är stort! Morgondagen känns så stor att den nog placerar sig som den tredje största dagen i mitt liv. Nummer ett och två är förstås barnens entré till världen.

Kommentarer
Postat av: Fridah

va söööta =) ha en otroligt trevlig kväll :)

2007-12-13 @ 19:31:19
URL: http://FridahCharlotta.blogg.se
Postat av: Kattis

Vilka sötnosar.... bilden på Kalle och Arvid i bustagen är ju fantastisk! :-D
Isabella är söt som socker! Längtar efter att få träffa dem igen.
Kram

2007-12-13 @ 20:20:22
Postat av: Charina

Vilka söta lussebarn!
Hus är stort och roligt, inte blir det tråkigare med tiden heller - det dyker bara upp fler idéer mer lust att fixa och förändra.
Lycka till i morgon!

2007-12-13 @ 22:39:44
Postat av: KB

Vad barnen har växt!!! KOmmer ju inte att känna igen dem när vi träffas!

2007-12-18 @ 16:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0