Lite allt möjligt

Jag har ju slutat väga mig sedan jag började träna styrketräning. Däremot mäter jag kroppen och häromdagen hittade jag ett par gamla anteckningar med mått. De är cirka fem år gamla, men gav mig ändå mindre chock. Sedan dess har jag minskat tio centimeter i midjan, tio centimeter över rumpan och tio centimeter över låren. Och då har jag ändå varit gravid två gånger sedan dess! Shit pommesfrites!

Mår för övrigt lite bättre, har bara halsont, men så här mådde jag i går kväll också och då kom värken i kroppen tillbaka under natten. Har pratat med vårdguiden som säger att det är influensan jag fått och så länge jag inte har vita prickar i halsen så behöver jag inte gå till läkaren. Patrik har fått leka doktor (och inte på det snuskiga sättet om det nu var nån som tänkte så) och han såg bara att det var rött och svullet i halsen så då är det väl lugnt.

Nu har vi dock fått veta att Kalles bästa kompis Arvid, som både jag, Kalle och Isabella träffade och kramade igår, har fått magsjuka. Så nu kan ni ju förstå vilken skräcknatt jag har framför mig. Har förvarnat Patrik om att jag går och lägger mig i Kalles säng när han kommer till oss i natt. Annars får jag bara ligga och vaka, kasta mig upp varje gång Kalle hostar och kommer att vara död av trötthet i morgon.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Hoppas magsjukan håller sig borta från er!!! Sitter på jobbet - det är lördag och jag jobber helt själv mellan 08.30-18.00! Inte speciellt kul...

2007-02-17 @ 09:15:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0