Sakta men säkert

Känner mig ännu sämre idag än igår. Det är en riktigt seg förkylning jag fått. Har feber nu igen och ont i kroppen. Det är synd om mig, och tur att jag inte jobbar. Nu sover jag med Isabella på dagarna och det är så skönt.

Andra dagen på dagis och även idag var vi bara där en timme. Idag var de andra barnen där och Isabella gjorde sig bekant med dem på en gång. Hon satt i ring med de andra och åt frukt och lekte för fullt. Hon brydde sig inte om att jag var där, förutom då hon ramlade av en bil och blev ledsen. Jag frågade lite försynt om jag kanske skulle gå ifrån en stund i morgon och fick till svar att i så fall bara fem minuter. Gud, vad de drar ut på det hela. Jaja, jag rättar mig i ledet. De vet säkert bäst.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Trist att du mår sämre. Själv mår jag mycket bättre - känner mig helt frisk faktiskt. Förkyldningen försvann lika fort som den kom! Skumt, för jag var verkligen superförkyld igår. Ingen trodde jag skulle komma till jobbet idag.
Jobbigt att de segar ut så mycket på inskolningen trots att Isabella anpasar sig så pass bra?! Jaja, i morgon får du ju i alla fall 5 minuter för dig själv... kan ju gå på toa eller nåt!?! Hahaha!

2007-02-13 @ 13:25:15
Postat av: A

Hahaha, ja precis! Nej, förkylningen är en riktigt seg jävel den också..Skönt för dig att du blev frisk fort!

2007-02-13 @ 14:05:08
Postat av: EricaErica

Krya på dig hörrö!!! Du borde ligga hemma under en filt och inte ens gå ut du..

2007-02-13 @ 17:27:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0