Antagen utmaning!

Fick en utmaning av bloggaren http://sweetcatwalkcity.blogg.se/
"Jag utmanar alla er bloggare därute, att lista upp den (enligt er) mest sexiga filmkaraktären Bild och förklaring till varför ni tycker att just han/hon är den mest sexiga ingår i utmaningen! ;) Ska bli kul att se, dessutom kan man få fler favoriter att gotta sig i soffan framför tv;n ;)"

Trodde först att det skulle bli svårt, men efter lite fundering var valet självklart. Håll till godo med mitt val av världens sexigaste karaktär:

Michael Scofield i "Prison Break", spelad av hunken Wentworth Miller. Michael framkallar alla känslor hos mig. Förutom att han är världens sexigaste är det hans hjärna som får mig att tända på alla cylindrar. Han är intelligent, han är farlig men han har ändå ett bra inre. Han är tystlåten, iaktagande och sensuell. Det värker i mitt hjärta när jag tänker på att jag aldrig kommer att få ha sex med karln! : )

133335-32

Kommentarer
Postat av: SweetCatwalkCity

Åh vilken heting! Jag skäms över att erkänna att jag inte..sett..ett..enda avsnitt av prisonbreak! :S Helt galet, och ja, wentworth är snygg. Jag ska fråga mina vänner om jag kan få låna boxen av någon av dem ;)

Gillar förresten din kommentar; Det värker i mitt hjärta när jag tänker på att jag aldrig kommer att få ha sex med karln! : )

Kul att se vem du gillar mest! :)

2007-01-02 @ 21:20:40
URL: http://sweetcatwalkcity.blogg.se
Postat av: Erica

Jag är med i utmaningen!!!!

2007-01-02 @ 22:54:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0