Back in business

Jag är tillbaka på jobbet och Isabella är tillbaka på dagis. Hon har inte haft feber sen igår eftermiddag men jag var ändå lite tveksam till att hon skulle gå idag. Hoppas hon orkar hela dagen. 

Ikväll ska jag och Patrik på fest. Magnus Hedman har releaseparty för ett hemligt projekt och vi är inbjudna. Ska bli trevligt att träffa både honom och Magdalena Graaf och mingla lite med ett champagneglas i handen. Ulrika ska passa barnen medan vi roar oss (tack för det sötnos!)

Tre veckor kvar till jag slutar mitt nuvarande jobb och ger mig ut på nya äventyr. Har inte riktigt tagit in det ännu. Att jag ska sluta. Det känns som om jag ska gå på en lång semester bara. Kommer nog inte att förstå att jag slutar här förrän jag ska stänga dörren om mig sista dagen. Och då kommer det att kännas vemodigt, jag har ju faktiskt jobbat här i snart åtta år och det är mycket som har hänt under de åren som jag kommer att minnas resten av mitt liv. Både bra och dåliga saker. 

Kommentarer
Postat av: Kattis

Tre veckor... fatta vad fort det kommer gå!!! Ska bli så spännande att höra vad du tycker om det nya jobbet. Tvekar dock inte på att du kommer att trivas.
Kram!

2007-05-30 @ 12:39:37
URL: http://www.kattise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0