Dessa drömmar

Kalle är inne i sina drömperioder igen och det är som vanligt rätt jobbigt. Jag har ju berättat om dem tidigare. Han drömmer, skriker, sparkas och pratar och det går inte att få kontakt med honom. Ofta ropar han ord som "Nej, nej, nej", "Aj, aj, aj" och "Jag vill inte" vilket skulle få vilken förälder som helst att få konstiga tankar. 

Detta har dock pågått sen han var väldigt liten och när man frågar honom vad han inte vill så svarar han typ "Jag vill inte att Arvid ska ta den där bilen, den ville jag ha". Så det verkar inte vara så allvarliga saker som man annars lätt kan få för sig. 

Jag sover hur som helst väldigt dåligt under de här perioderna eftersom han hela tiden väcker en med sina skrik. I natt var det inte lika mycket som natten innan så det är väl antagligen på väg att ebba ut nu. Hoppas det, för det kan inte vara lätt för Kalle heller. 

Kommentarer
Postat av: MB

Hej OLA SALO ä fortfarande dryg,,hahaha,,,flåt kunde inte låta bli,,,jag läser också din blogg,,,kan bara säga att sådär som kalle gör kan kanske bero på att han är övertrött typ,,kanske han behöver sova eller inte hålla igång så mycket på dagarna,,,,så är det iaf med våran äldsta grabb som uppför sig på liknande sätt när han e slutkörd

2007-05-23 @ 13:54:43
Postat av: A

Ola Salo rules! : )
Ja, det kan säkert bero på det. Det konstiga är bara att det kommer i perioder och jag kan inte koppla ihop det med tillfällen då vi har varit särskilt aktiva. Han kan vara så där trots att vi har semester eller liknande. Jaja, det är hur som helst jobbigt....

2007-05-23 @ 14:33:45
Postat av: Erica

Men Kalle är 4 och Erik är 5... Barn i denna ålder utvecklas ju oerhört mycket nu. Ffa saker i deras lilla huvud. Jag tror att dom tänker, analyserar, sorterar minst tredubbelt så mycket på saker och ting som de ser, hör, känner...sånt som vi vuxna aldrig tänker på. Klart att allt detta måste bearbetas och rimligtvis då genom drömmarna. Men förstår givetvis att det måste vara skitjobbigt när dom håller på varje natt!

2007-05-23 @ 15:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0