Stackarn

Kommer ni ihåg bloggen som jag berättade om, som Kalles dagisfröken skrev? Den är nu nedlagd och den stackars tjejen har fått sparken. Det var en mamma som jag inte känner så bra som fått nys om bloggen och hon reagerade lite allvarligare än vad jag gjorde. Hon tog kontakt med förskolan och fick tjejen sparkad.

Tyckte det var lite att ta i. Visst, hon får inte skriva om barnen på förskolan, men hon är ung och hade uppenbarligen inte koll på reglerna. Hon älskade sitt jobb och var en av de vettigare på dagiset så jag tycker att det hade räckt med att prata med henne och hålla ledningen utanför. Onödigt gjort.

Kommentarer
Postat av: KB

Men jösses vad hon tog i! Var det nått hemskt hon ahde skrivit. Det bästa hade väl varit o förklarat vad som gäller... fast det är ju sekretess, men ändå. Man kan inte alla regler när man är ung... inte som gammal heller för den delen. Tycker synd om tjejen!!

2007-05-28 @ 21:54:23
Postat av: KB

*grr* vad irriterad jag blev på skvallertanten!!

2007-05-28 @ 21:55:50
Postat av: Erica

Det kanske var dumt att ta i så hårt. Men att bryta mot sekretesslagen är allvarligt. Skulle jag göra det skulle jag få en prick och i sämsta fall sparken!!!

2007-05-28 @ 23:04:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0