Superkul!

Åh vilken rolig kväll igår! Var på Magnus Hedmans releasefest tillsammans med Patrik och det var verkligen lyckat. Vi hängde nästan hela kvällen med deckardrottningen Camilla Läckberg och hennes blivande ex-man Micke. Vi har barn i ungefär samma åldrar och fastnade genast i ett samtal om trots. Sen pratade och skrattade vi ihop resten av kvällen. Supertrevligt! Sedan var det förstås roligt att träffa Magdalena Graaf, Magnus och Hannah igen. Längesedan sist!

Det bjöds på mat men inte vilken mat som helst utan tunnbrödrullar. Det var korv, mos, gurksallad, rostad lök och hela kittet. Patrik och Micke var i sjunde himlen medan jag som inte äter korv var mindre lycklig. Som tur var fanns det skagenröra så jag fyllde ett tunnbröd med rostad lök och skagenröra och käkade på. Det var faktiskt riktigt smarrigt. Sen fanns det ju champagne, vin och öl i obegränsade mängder så man var ju inte helt nykter när vi åkte hem.

Kom i säng vid tolv och vi båda konstaterade att det hade varit en väldigt trevlig kväll. Är lite trött idag, men det var det väl värt.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Låter kul! Men vad var grejen med festen ? det var väl nåt projekt han skulle "avslöja"?

2007-05-31 @ 09:40:39
Postat av: A

Ja han ska börja som föreläsare, men på ett speciellt sätt. Han ska intervjua företagsledare och använda sig av en studio. Invecklat? Ja, jag vet. Kolla hans hemsida så kanske du hajar...

2007-05-31 @ 10:08:35
Postat av: Kattis

Ok,ska kolla på hemsidan!

2007-05-31 @ 11:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0