Stress

Tack för era gratulationer!

I dag har vi skrivit kontrakt och lånat lite slantar på banken. På måndag ska vi besikta huset och hålla tummarna för att de inte hittar några fel utöver de småsaker som vi har fått veta från den första besiktningen. I sånt fall häver vi köpet och så står vi på noll igen. Men så tror jag inte att det blir.

Känner mig grymt lycklig och har stirrat på bilderna på huset om och om igen idag. Kan inte fatta att det är vårt! Det är svårt att koncentrera sig på jobbet när man har en miljon andra saker i huvudet. Flytt om en månad! Jesus!

Det som är mest akut just nu är dagisplats till barnen. I morgon blir det prio ett efter mord, olyckor, åtal och sånt som händer i jobbet.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Härlig känsla va´? Längtar tills ni flyttar in och vi får komma upp och se hur ni har det... :-)
Håller tummarna att besiktningen går bra. (vilket jag tror att den gör!)
Grattis än en gång! KRAM!

2007-11-08 @ 23:19:52
Postat av: Charina

För ganska precis ett år sedan var jag i samma förvirrade lyckorus som du är nu!! Det var en rätt trevlig känsla med angenäma problem som hur sovrummet skulle möbleras och vilken tapet som skulle sitta i hallen. Grattis igen och besiktningen går säkert bra, annars kan ni ju i första hand sänka priset om det inte är något väldigt stort.

2007-11-08 @ 23:45:21
Postat av: Malin

Hej!
Tror att det går bra med dagisplats om det är samma som i Solna. Då har ju dina barn förtur före alla 1-åringar som söker...
Kommer att sakna dig vännen....
Kram!!
M

2007-11-09 @ 10:04:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0