Ve och fasa

Patrik påpekar då och då för mig att när vi flyttar till hus kan jag inte duscha i fjorton timmar i sträck längre för att varmvattnet tar slut och för att det kostar mycket. Jag brukar då påminna honom om att jag faktiskt är uppväxt i ett hus på landet. Jag vet exakt hur det är att bo i hus, dess fördelar och nackdelar.

Och min största utmaning att bo i hus kommer inte att vara att inte få duscha länge. Eller att klippa gräset och behöva skotta. Inte heller att rensa rabatter eller måla om fasaden. Inte ens min rädsla för mörkret är det jag fasar för mest. Nej, min största utmaning när vi blir husägare är att jag ska klara av alla djur.

Till sommaren kommer jag vara tvungen att ha dörrar och fönster öppna utan att vara skräckslagen inför tanken på att en geting ska flyga in. Jag kommer vara tvungen att kunna sitta ute på verandan och käka middag eller frukost utan att riva stället om en geting kommer. Jag kommer att tvingas döda äckliga spindlar och andra kryp som jag inte ens vill tänka på. Detta blir min stora utmaning och det är ingen liten utmaning. Terapi verkar vara en god idé!

image203
Min fiende nummer ett!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Du kommer att få bra (vardags)träning....! Eller så får du sätta ett gigantiskt myggnät runt hela huset! Hahaha!

2007-11-27 @ 11:09:19
Postat av: Linda

Ja jag håller med dig! Det är absolut det värsta med hus.. Dessa förbannade spindlar och odjur!! Men det ska bli grymt kul att se erat hus sen.
Kram på dig

2007-11-27 @ 19:02:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0