Sjukstuga- igen

Har haft en skön lördag. Barnen sov länge och när de vaknade låg vi alla och myste i sängen ända till halv tio. Sedan har vi gjort det vi skulle enligt planerna. Städat, lekt och ätit på Max.

Testade deras nya hamburgare Garlic och blev grymt besviken. Max som i normala fall gör Sveriges godaste hamburgare har verkligen misslyckats med den burgaren. Den hade ett äckligt bröd som smakade lussebulle och var fanns vitlöken? Den smakade ärligt talat som en torr sula ? Urk.

Pata har kommit hem, lite trött och sliten, efter sin båttripp med killkompisarna. Nu ligger vi som vanligt i var sin soffa och slappar och njuter av tystnaden som uppstår när barnen har somnat. Jag känner mig dock inte helt kry. Fryser och känner att mina luftrör är på gång att bli lite sjuka- igen. Jag som nyss var förkyld. Isabella är också på gränsen att bli sjuk. Snoret rinner och hon hostar. Men det är väl lika bra att köra en omgång med förkylning nu eftersom vi vill vara friska då vi åker till Grekland om två veckor.

Kommentarer
Postat av: Malin

mmm... Denna j-la förkylning... Barnen har varit sjuka lääänge nu.. William var hemma hela förra veckan.. Och Elias har varit hemma i 10 dagar nu...
Ska bli lite skönt me måndag och dagis imorgon..
Men å andra sidan så blir det lite ny inskolning på Elias igen eftersom han inte gick mer än 2 dagar efter inskolningen var klar...
Jaja inte mycket att göra åt saken.. Sånt e livet hemma hos johansson-Rådström...=)
Ska du vara hemma på onsdagkväll??? Tänkte nog komma förbi och ta en kaffe om det går för sig...
Sköt om dig, och hoppas ni håller er krya..
Kram Malin

2007-09-16 @ 13:45:49
Postat av: A

Malin- Ja jag är hemma på onsdag så du är mer än välkommen på en kaffe Jag är dock inte hemma förrän halv sex. Jobbar till fem. Men vi hörs närmare och bestämmer!
Kram!

2007-09-16 @ 15:54:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0