Oh lovely day

Tog det aslugnt igår. Satt ute på altanen länge, käkade middag och låg i solstolen och lapade sol. Såg tv och drack ett glas rött ihopkrupen under filten.

På morgonen har vi städat och nu har Patrik just åkt iväg till min kompis Anna för att köpa hennes bäddsoffa. Vi har länge behövt en bra säng till de som sover över och nu är den på väg. Blir så kul att gästrummet nu också blir ett riktigt rum. Hittills har det stått rätt tomt.

Kalle har varit helt fantastiskt på morgonen. Han vaknade sju och bad att få gå ned till sitt rum och leka med bilar. Jag mumlade trött att det gick bra. När vi andra sen klev upp vid halv nio hade han städat hela sitt rum. Sen dukade han fram frukost också. Min lilla prins.

Anledningen till att Kalle städade sitt rum så ivrigt är att hans kusiner SImon och Jesper kommer på besök ikväll. Svärmor, svärfar, Jocke, Ulrika och barnen ska käka middag här. Sen ska Ulrika och barnen stanna över natten så hon får premiärligga i den nya bäddsoffan.

Det är lika fint väder igår som idag vilket betyder att vi kommer att grilla och äta ute. Det blir helgrillade fläskfiléer, rostad kulpotatis med vitlök och timjan och kantarellsås!

Nu ska vi ut och klippa gräset på framsidan. Tog baksidan igår och det blev snyggt, lite regn om någon dag nu bara så ska vi gödsla den så den växer till sig ordentligt!

Lite bilder från gårdagen:
image282

image283

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej vännen!
Hoppas allt är bra med er. Det ser ju ut att vara rätt ok..:-)
Det var jättekul att ni kom och hälsade på förra helgen.. Jag ser fram emot en date på Lådbilslandet i Juni eller nåt!:-)
Hälsa familjen.
Kram Linda

2008-04-26 @ 19:01:45
Postat av: Anonym

haha.... vilken skillnad på vädret!!

2008-04-27 @ 11:29:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0