Tidig helg

Tjoho! Nu har jag helg! Är ledig imorgon och ska bara vara hemma med barnen och mysa. Och så ska vi förbereda inför lördagen förstås då Kalle ska ha kalas. En enormt stor händelse i en femårings liv!

Han har bjudit sina bästa vänner och är så ivrig att han knappt vet vad han ska ta sig till. Det blir sex pojkar och Isabella. Hon kommer inte att få det lätt stackarn. Tur att de är snälla med henne!

Patrik är och spelar poker ikväll och jag har ägnat hela kvällen till att måla dörrar. Barnen hann knappt krypa ned i sängarna innan jag sprättade färgburken och började jobba. Nu är det bara ett varv kvar, vilket jag ska göra i morgon, sen är det färdigt och det blev precis så fint som jag hade hoppats. Det är det här jag saknade när vi bodde i lägenheten, att få göra saker, inreda, måla, fixa. Hur kul som helst!

Mår äntligen bra och jag hoppas att SMHI har rätt för en gångs skull imorgon. De har utlovat tio grader varmt och en stor sol. Jag siktar på en dag ute med näsan i rabatterna eftersom maskrosor har börjat spreta lite här och var.


Kommentarer
Postat av: Charina

Visst är det skoj att pyssla på!! Jag saknar dock fler bilder på huset, jag vill ju se mer!

2008-04-10 @ 23:38:15
Postat av: A

Ja jag vet! Jag lovar detta inom kort. Både före och efter bilder!

2008-04-11 @ 10:47:52
Postat av: Kattis

Hej vännen! Nu är jag tillbaka i bloggvärlden igen. Har berättat på jobbet och känner att jag kan gå ut och berätta DET nu....
Kram

2008-04-12 @ 15:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0