Update

Har haft en sån skön och rolig helg, men det går ju snabbare än Arlanda express. Kan knappt fatta att jag ska sova om två timmar och att det snart är måndag igen. Här är helgen i korthet.

I lördags var vi och provkörde två bilar. Vår Volvo har varit på verkstad i en vecka och vi har tröttnat lite på allt krångel. Att köpa ny bil är inget vi kommer att göra i morgon, men vi vill i alla fall börja titta och se vilka alternativ vi gillar. Intressantast hittills- en sprillans ny Hyundai. Jag ska erkänna att jag är GRYMT sugen på den!

Vi har också hunnit med en sväng till Söderköping och hälsat på Linda med familj. De bjöd på fantastisk mat, gott vin, läskande drinkar, många skratt och en skön säng.

I dag, söndag, är första dagen det varit t-shirt väder och då var det visserligen inte lika roligt att vi tillbringade den varmaste tiden på dagen i en bil på väg till Stockholm. Men vi hann ända njuta en del av vädret. Köpte med oss thaimat som vi käkade på altanen när vi kom hem, sedan satte vi igång och jobba i trädgården. Jag har grävt upp en rabatt och sått frön som man ska så tidigt på våren. Sedan tejpade jag fast vattenslangen på en sopborste och skrubbade altanen med såpa. Nästa helg kommer vi att ligga på knä och olja in den.

Och sist men inte minst måste jag berätta om min enorma tur! Kommer ni ihåg då jag berättade om branden som stoppade pendeltåget och tvingade mig ta en svindyr taxi hem. Jag delade ju den med två tanter som pröjsade 350 kronor för liften. Sen chansade jag och skickade in taxikvittot till SL, trots att det stod att man inte får göra det då det är polisavspärrat, och fick tillbaka HELA summan!!! Hahaha! Jag tjänade alltså 350 kronor på att taxi hem! Jag måste köpa en trisslott imorgon!

image281

En bild från Söderköping. Emil, Isabella, Kalle och William och Gustav i bakgrunden!

Kommentarer
Postat av: Linda

Det är en miljövänlig bil, förstår jag?... ;)

2008-04-21 @ 09:08:31
Postat av: A

Ja det är det faktiskt. När ska ni börja tänka miljövänligt? ; P

2008-04-21 @ 10:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0