Frosseri på bio

I dag var jag och Kalle på biopremiär och såg "Lassemajas dektektivbyrå". Den var väl inte så jättebra, men det var ändå väldigt roligt att göra något tillsammans bara vi två. Dessutom var Kalle i himmelriket för innan filmen fick han förse sig med hur mycket dricka, godis, kakor och tårta som helst. Han mumsade och tittade på filmen även om han vid vissa stunder hade myror i brallan. Förutom att filmen var lite tråkig och svår för en femåring så var den också läskig. Jag fick ofta hålla handen och vid ett tillfälle hoppade han så stolsraden skakade. 

Helgen har varit härlig. Fredagen rolig, lördagen lugn och skön. Och söndagen aktiv. Nu är det bara fem dagas jobb, sen väntar en skön ledighet!

 

Kalle på bion, nöjd med en pucko i handen.



En promenad på lördagen. Norrbottningar, ni som har två meter snö, känns det som samma land? Här cyklar vi!



Det här mina vänner är barnens blivande dagis. Det ser inte alltför mysigt ut just nu, men oj vad det kommer att bli bra! Det gula huset i bakgrunden är låg- och mellanstadieskolan som Kalle börjar på i augusti.

Kommentarer
Postat av: K

2008-12-15 @ 09:28:07
Postat av: KB

Vad roligt för barnen att de får en vit jul! Inte se asfalt året runt... få leka i snön o känna av den riktiga vintern :-D



2008-12-15 @ 09:47:03
Postat av: Pia

Nja, var nyss uppe hos mamma i byn utanför Gällivare och där var det över en halvmeter snö, så någon cykling var det inte tal om.. ;o)

2008-12-15 @ 21:30:32
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0