Vad hände egentligen?

Sitter lite smått chockad och undrar vad som hände. Jag la barnen i sängen ikväll och pang så sov de. Utan ett knyst. Utan att Isabella sprang ned sjutton gånger. Antingen är de sjuka, dödströtta eller så kanske, peppar, peppar, har det vänt!

Håller tummarna för att det är en vana som håller i sig över lördag åtminstone. Då kommer Linda, Linnea och Gun-Marie hit och ska äta middag, se Melodifestivalen och kanske sjunga lite SIngstar. Och när jag ser Melodifestivalen är det största möjliga tysssssstnad som gäller och jag har haft lite ångest över hur det ska gå till när Isabella är som hon är. Men undrens tid är uppenbarligen inte förbi!

Har ett lyxproblem på torsdag. Patrik åker till fjällen och åker skidor och barnen ska sova hos farmor och farfar eftersom jag inte hinner lämna dem på dagis innan jobbet på fredag. Och vad ska jag göra då??? Vill inte sitta hemma själv ju. Och sova hemma själv. Nej fy bubblan... Jag får se om jag hittar någon att leka med. Men det är hur som helst inte så ofta jag sitter och undrar vad jag ska göra av tiden.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0