Morr

Är svårt trött efter en hektiskt helg och ser sååå mycket fram emot nästa- redan. På fredag kommer Kattis och Lelle på besök och på lördag skulle jag och Patrik ha åkt på inflyttningsfest, men jag orkar inte så Patrik ska åka själv. Jag ska vara hemma med barnen, se film och bara ha det skönt. Och det känns underbart att jag bestämde mig för det.

Är på lite dåligt humör också. Kan ju ha med tröttheten att göra. Och det finns få saker som kan störa mitt morgonhumör så mycket som idioter som käkar äpple på bussen. Idag satt det en sån bakom mig på bussen. Inte nog med att det låter så vidrigt när man tuggar i äpplet och att det luktar apa, han smaskade och tuggade så äckligt att jag var tvungen ta på mig hörlurarna och slå på musik för att stänga ute ljudet. Jag vet att jag är störd, men offentligt äppelätande gör mig galen. Eller- allt ätande på bussar eller tåg borde förbjudas. Kan inte folk vänta med att käka sin smörgås tills de kliver av?

Nog om detta nu. Jag gör mig själv på ännu sämre humör bara genom att skriva det.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Hahaha! ja, du är faktiskt rätt rolig... nåt du borde söka för, eller?
Ser verkligen fram emot att ses på fredag!
Kram!

2008-01-21 @ 21:00:12
Postat av: Erica

Nä men sånt stör mig oxå... klarar inte av att höra folk som sväljer högt när dom dricker osv.. kan göra mig förbannad!! :-)

2008-01-21 @ 22:48:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0