Puh

Har börjat mitt nya jobb och det är verkligen roligt. Det är helt annorlunda motför det jag gjort tidigare, det vill säga varit reporter. Nu skriver jag, väljer bilder, värderar nyheter, sätter rubriker, redigerar och publicerar och det är verkligen kul att göra lite av varje. Det är ju massor att lära sig och jag ska erkänna att jag är trött i hjärnan. Inte helt dumt med helg nu snart så jag får smälta allt jag tagit in och lärt mig.

Stiger dessutom upp kvart över fem på morgonen och tar en direktbuss in till jobbet. Börjar jobbet kvart i sju och slutar kvart över tre. Perfekta tider eftersom jag då kommer hem i tid och barnen slipper megalånga dagar på dagis. Men om jag sa att jag är pigg på kvällarna så ljuger jag. Lägger mig senast tio för att orka vara koncentrerad på jobbet.

I går fyllde stumpan två år. Vi firade inte speciellt mycket eftersom det var vardagskväll. Hon fick två små dockor i present, vi fikade lite kakor och mjölk och sjöng "Ja må hon leva". Det blir mer firande i helgen då vi ska ha ett riktigt kalas.

Ser fram emot morgondagen. Har planerat för god mat, en bastu när barnen somnat, en bra film och ett glas rött i soffan. Härligt med helg igen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Du måste ge lilla prinsessan en JÄTTESTOR Kram från William, Emil, Gustav och mig...!!
Hälsa Grattis på 2-årsdagen!!
kram

2008-01-03 @ 20:08:01
Postat av: Anonym

Jag sa ju att det är roligt... Vad kul att du också tycker det. Hur verkar arbetskamraterna? Får du börja kvart i sju varje dag, eller hur blev det?

Tänkte på Isabella i går, att jag glömt att skicka ett grattiskort! :-(
Du får ge henne en jättekram från mig & Lelle - och så får hon en present när vi kommer upp och hälsar på i stället.

2008-01-03 @ 20:23:25
Postat av: Jenny

Gratta Isabella från oss och lycka till med ditt nya jobb Anneli!! Kram!

2008-01-03 @ 21:43:10
Postat av: Vimmelmamman

Grattis Isabella och hoppas din mamma slipper värsta tvåårstrotset!
Kanske kommer vi ut och hälsar på i helgen...

2008-01-04 @ 10:16:52
URL: http://vimmelmamman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0