Stoppa tiden

För en gångs skull har vi tur med semestervädret! Solen skiner och det är riktigt varmt och skönt. Har tillbringat två dagar på Rånön där jag tog årets första (och kanske sista) dopp. Det var isande kallt men uppfriskande. Barnen har också badat en massa, fångat grodor och sprungit sig blåa ute på gården där man inte behöver passa dem för bilar och andra farligheter. Pata, Daniel och Micke har fiskat och fick både abborre och sik på nätet som pappa rökte till frukost. Som då vi var små.

Igår kom vi hem till civilisationen och då blev vi, jag och Pata och Danne och Kattiz, bjudna på middag hemma hos Janne och Helena. Åt god lax, drack en massa vin och diskuterade högt och livligt ändå till halv tre på natten. I dag är vi trötta men det var värt det eftersom det var så himla trevligt!

I dag ska vi hälsa på Ida som fick barn i juni och sen blir det nog en lugn hemmakväll. Hela gänget ska samlas hemma hos mamma och pappa och så ska vi göra egen sushi och ladda inför morgondagen då vi ska ut på Färjan och parta.

Dagarna bara springer iväg. Känns som om det är tusen grejer jag inte hunnit göra, som att hälsa på Jenny, gått på stan och shoppat, hälsat på Erik och Carina....you name it....Har inte ens hunnit vara till Micke och Therese men det måste vi klämma in på någon av de återstående dagarna. På måndag bär det ju hem till Stockholm igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0