Smått ångest!

Så har två veckors härlig semester passerat. Bara så. I morgon är det dags för jobb igen och även fast jag tycker att jag har världens roligaste jobb så ska jag erkänna att jag har lite ångest. Hur roligt jobb man än har så är det ju roligare att vara ledig.

Men jag tröstar mig med att det inte är alltför länge kvar innan jag går på sommarsemester. Jag och Patrik låg och planerade vår ledighet igår. Vi ska till Luleå en vecka och sen funderar vi på att för tredje gången sticka över till Finland och Åbo. Där har vi tidigare bott på ett mysigt vandrarhem som ligger vackert vid vattnet och det blir nog där vi hamnar den här gången också. Sen ska vi i så fall också besöka Muminvärlden vilket Kalle kommer att uppskatta.

I dag har vi kollat upp badplatser i Väsby. Det ligger en på cykelavstånd från oss men den var under all kritik. Det blir nog till att använda den stora stranden "Kairo" i sommar, trots att man måste köra bil. Väl hemma har jag tagit med barnen och gått min kvällspromenad medan Pata har varit huslig. Han har bakat bullar, mockarutor och en supergod kaka med havregryn i. Jag måste nog gå min runda ett varv till tror jag...

Till sist vill jag utdela två STORA grattis!!! Det första och största till min barndomskompis Ida som igår fick sitt första barn. En liten tjej som ska heta Irma (superfint namn vännen!). Sen vill jag gratulera Kattiz på hennes födelsedag i dag! Kram, kram till er båda!!!

Kommentarer
Postat av: KB

Tackar så mycket :-D



Har börjat jobba nu! Första dagen och först nu börjar jag känna mig trött... Är så glad!!

2008-06-09 @ 15:17:45
Postat av: KB

Tusen tack :-D

2008-06-09 @ 15:18:20
Postat av: A

Såja, såja, sluta tacka nu! Hahaha!

2008-06-09 @ 18:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0