Mardröm

Så, då var jag tillbaka på betydligt bättre humör. Det var visserligen bättre redan igår men jag hann helt enkelt inte med min kära blogg. Kan också med säkerhet säga att det var trötthet i kombination med PMS som fick mig att koka i måndags. 

Veckan som gått har varit fantastiskt rolig på jobbet. Det har funnits mycket att göra och jag har blivit totalt uppslukad av detta hemska: http://www.metro.se/se/article/2008/03/19/17/0037-57/index.xml

Det är nog det vidrigaste jag varit med om. Har ju under arbetet med detta läst både mamman och hennes sambos bloggar, sett bilder på barnen och ibland har jag velat kasta mig över papperskorgen och kräkas. Det blir så nära när man själv har barn och framförallt två stycken i nästan exakt samma åldrar. Fy och usch. Hur ska mamman klara av att vakna upp till livet efter detta? Jag hade nog velat dö. Men å andra sidan håller jag alla tummarna för att hon klarar sig så alla får veta vem som har dödat hennes älsklingar.

En dag kvar sen är det påskledigt! Synd att det öser ned snö bara. Hade sett fram emot att sitta i solen, rulla fram grillen på gräset och njuta av våren. Vädret retar mig och jag kan sätta pengar på att det blir riktigt härligt varmt och fint på tisdag när ledigheten är slut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0