Tröttsamt

Hade en helkväll i går. Var hemma hos nöjeschefen och käkade älggryta och drack rödvin till sent in på natta. Gick hem som en av de sista och var i säng hemma hos Ulrika vid tre. Till min förtret vaknade Kalle klockan sex så jag har inte var speciellt pigg i dag. Nu har jag som tur är sovit middag med gumman så lördagskvällen är räddad.

Såg utröstningen av "Idol" i går. Vår grupp som vi startade på Facebook gick inte så bra eftersom en del var exceptionellt tröga och inte hajade ironin i vårt budskap. Ska förklara för er hur vi tänkte. Vi ville ju inte att Lars skulle vinna för att han är bäst utan för att det vore så kul om han inte skulle få som han ville. Hur roligt hade det inte varit om han skulle fått spela in en superkommersiell skiva på tre veckor och åka runt i köpcentrum och spela vinnarlåten. Lars plan var ju att bli utröstad efter några veckor och nu spelade alla honom bollen rakt i händerna.

Men jag sörjer inte att Lars åkte. För mig var han favoriten i början men då han började jiddra om äcklig tävling, att hans plan var att åka ut och då han visade sig vara skitnödigt pretentiös så kände jag att han kunde fara och flyga. Och det gjorde han ju som sagt i går.

I kväll blir det lugna puckar. Kalle har feber och är hängig och eftersom både jag och Pata var ute och svirade i går är inte vi speciellt tuffa. Det blir två liter cola, chips och Dansbandskampen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0