Västerås fram och tillbaka

I morse när jag kom till jobbet halv sju hade jag fått ett mail av min chef där det stod att jag skulle få åka till Västerås och bevaka då domen föll i Arboga-rättegången. Han hade bokat tågbiljett klockan nio. Jag funderade förstås inte en sekund på det hela utan blev skitglad samtidigt som det kändes spännande och stressigt att få veta det så där två timmar innan jag skulle hämta ut biljetten.

Det blev dock inget tåg utan jag och en fotograf åkte bil till Västerås. Och där inne i tingsrätten träffade jag Arboga-mamman Emma och hennes familj. Hon verkar vara en så otroligt gullig och stark tjej. Pratade med henne en stund efter att domen släpps- det blev ju livstid och utvisning för tyskan för den som nu missat detta.

Här kan ni läsa artikeln:

http://www.metro.se/se/article/2008/10/14/11/1918-45/index.xml

I morgon gör jag debut som schlager/pop-recensent och Metro gjorde en intervju med mig i dag angående detta då jag satt i bilen på väg till Västerås. Jag är så ovan att vara den som blir intervjuad och det kändes som att jag inte hade ett vettigt svar på en enda fråga...Har fått två nya skivor att lyssna igenom till nästa vecka. Hanna Hedlund och Jill Johnson. Gillar den här nya delen av jobbet!




Kommentarer
Postat av: Linda S

Vad kul ditt nya jobb låter!:-) Det är ju inte helt fel att måsta sitta och lyssna på massa musik!:-)



Kram

2008-10-14 @ 19:05:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0