Update!

Har haft en underbart fullspäckad och rolig helg. I fredags var jag, mamma, Kalle och Mikaela i skogen och letade svamp. Vi hittade flera ställen där vi kände att det borde finnas massor av gula kantareller men efter en stunds letande insåg vi att någon annan hittat platserna innan oss. Det låg avbrutna svampar på marken som avslöjade dem.

Vi var ute i två timmar men hittade tyvärr inga svampar. Inga som var ätliga i alla fall. Vi hittade några som vi var osäkra på om det var kantareller eller inte och tog hem dem för säkerhets skull. Men min moster och min kusin Linda som kom på middag på kvällen sa att det inte var något de skulle äta om de vore oss. Det gjorde dock inte speciellt mycket att vi inte gjorde några svampfynd eftersom det var så härligt och avkopplande att gå omkring i skogen. Och nästa år vet jag ju var jag ska leta svamp i god tid!

På lördagen stannade Patrik hemma med barnen medan jag, mamma, pappa och Mikaela åkte och shoppade. Mamma och pappa köpte bland annat en matta till vårt vardagsrum som passade utmärkt till vår fina nya tapet. Väldigt snällt av dem!

På kvällen kom Patriks föräldrar på middag. De stannade dock inte så sent så när de hade gått hem fastnade pappa och Patrik framför en film medan jag och mamma satt i köket och pratade om allt mellan himmel och jord. Hade mycket, mycket mysigt!

I dag jobbar jag vilket är mindre roligt. Inte för att jag tycker det är trist att jobba utan för att jag hellre skulle tillbringa dagen med min familj. Som tur är vet jag att vi får en dag tillsammans i morgon eftersom jag är ledig och mamma och pappa inte åker hem förrän sent på eftermiddagen.

Och till sist så fick Kattis och Lelle en liten tjej i torsdags! Grattis till er!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Nä men Anneli, hon kom ju i torsdags.... ;-)

Ringer dig i morgon kväll.

Kram

2008-09-28 @ 20:38:02
Postat av: A

Ja, självklart! Bara för att jag var ledig i torsdags så kändes det som fredag....Ändrar genast!

Kram!

2008-09-28 @ 21:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0