Lycka

Eftersom jag har jobbat kväll i veckan har jag inte hunnit med så mycket annat. Jag har haft svårt att varva ned på nätterna och därför sovit länge på morgonen. Sen har jag myst med barnen tills jag lämnat dem på dagis. Och på jobbet har jag haft asmycket att göra och jag blir alldeles till mig av lycka eftersom jag älskar ett viss mått av stress samtidigt som jag tycker jobbet är grymt kul!

Dessutom har det hänt andra saker i mitt liv som gör mig lycklig. Jag vill inte bli för privat här så därför får ni nöja er med detta. Jag kan kort och gott säga att jag är tillfreds med allt i livet just nu.

En annan nyhet som är stor för mig är att jag har slutat snusa. Ja, ni läste rätt. Jag som ALDRIG skulle sluta. Men nu har jag det och den första utmaningen, den svåraste, har jag klarat galant. Jag snusar ju bara när jag dricker och på eftermiddagen har jag och Pata tagit en öl i solen och sedan drack jag vin till middagen och det går riktigt bra. Bättre än jag trott. Visserligen har jag nikotintuggummi nära till hands utifall att men jag har bara tagit ett hittills.

Lite bilder från veckan som gått:



Kalles kalas i söndags. Det var maskerad och full fart!



Kalle på väg till dagis. Han ville se tuff ut på bilden och lyckas rätt bra.



Isa på väg till dagis.



Pata fixar kvällens middag. Grillade kyckling- och grönsaksspett.

Kommentarer
Postat av: KB

Hade varit kul o att vara delaktig i ditt privata..! ??

2009-04-24 @ 21:59:55
Postat av: Patrik Ljungström

"Dessutom har det hänt andra saker i mitt liv som gör mig lycklig. Jag vill inte bli för privat här så därför får ni nöja er med detta. Jag kan kort och gott säga att jag är tillfreds med allt i livet just nu."

Jag vet varför du är lycklig;Pata fällde ner toalocket efter sig i morse. Eller barnen tog på sig skorna på rätt fot. Det bränns va?

2009-04-24 @ 23:03:35
Postat av: KB

Eller är det som vanligt att jag är den sista som får veta något???

2009-04-25 @ 11:33:49
Postat av: vivan

Kommentar till KB:

Jag vet inte heller ett skit, så det är inte mot dig personligen.

(Det är mot oss båda...?)

2009-04-30 @ 12:55:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0