Trött och pigg

I två nätter har jag sovit dåligt. Natten till tisdag var det på grund av att Isa var megaorolig. Hon gnällde, satte sig, vände sig och höll på och sista gången jag tittade på klockan var klockan två. När det sen var dags att vakna tre timmar senare ville jag dö.

Och natten till i dag var det jag själv som var problemet. Jag var hur pigg som helst när jag skulle somna. Anledningen tror jag är min träning. Jag tränar mellan sju och åtta och är därmed pigg som en lärka klockan tio då jag ska hälsa på John Blund. Jag hoppas natten blir bättre för jag har varit rätt trött på jobbet den här veckan.

Jag mår, förutom sömnen, bättre än på väldigt, väldigt länge! Jag tränar varje vardag. Cyklar en halvtimme i intervaller, tungt och lätt, så svetten forsar. Sen tränar jag armar och axlar med hantlar varannan dag och mage och rygg på pilatesbollen varannan dag. Dessutom har jag börjat äta vitaminer för att öka på känslan av att vara nyttig och pigg. Nu ska jag lägga till långa promenader på helgerna också!

Hittade bilder som får mig att bli varm i hjärtat av glädje över att våren närmar sig. De är tagna den 11 februari förra året! Du store tid. Snart är det med andra ord dags att dra upp altandörrarna och njuta av solen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0