Jäkla skit

I dag har inte varit en bra dag. Och allt beror på strul i går kväll. Jag gick från jobbet klockan elva ned till centralen och skulle ta tåget hem. Men på grund av ett elfel stod tågen stilla och jag kunde inte ta mig hem.

Jag ringde jobbet och frågade om de kunde betala taxi åt mig vilket de direkt gick med på, men då var jag tvungen att komma tillbaka till jobbet. Jag promenerade alltså tillbaka dit och fick vänta drygt en kvart på taxin.

När den äntligen kom hade det gått en timme sedan jag slutade och jag var less och trött. Jag hoppade in, uppgav adressen och slappnade av. Men när vi kom hem visade sig att jag satt mig i fel taxi, inte en som var beställd av jobbet, så jag fick helt enkelt pröjsa själv. Och det var långt ifrån gratis.

En timme och fyrtio minuter efter jag slutade var jag hemma och så arg att jag inte somnade förrän efter två. Sen steg jag upp med barnen i morse och då var humöret nere i tårna. Jag var lättirriterad och när vi gick till dagis och Isabella skrek som om kniven satt i henne för att hon var rädd för en traktor som klippte gräset på ängen så brast det för mig. Jag skällde och sa dumma saker.

Nu har jag suttit här och jobbet hela kvällen med ångest i kroppen över att vi skiljdes som ovänner. Och över att jag var så dum. Usch. I morgon är en annan dag. Då ska jag överösa dem med kärlek och bara berätta för dem hur mycket jag älskar dem. Nu vill jag bara hem och sova. Och gråta. Men den känslan går över bara jag får sova.

Kommentarer
Postat av: Micke

Hej Anneli!

SL-:s resegaranti kan du väl utnyttja , så får du tillbaka slantarna du la ut om ett tag.



Är en trogen läsare av din blogg och dessutom Väsbybo ;)

Hoppas du är på bättre humör nu. Ciao!!

2009-06-02 @ 00:03:07
Postat av: A

Jobbet tog notan så allt är frid och fröjd på den punkten! Trevligt att du följer bloggen!

2009-06-02 @ 10:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0