Slut

I går hade vi en liten fest. Kattiz var ju här, sen kom Dan och Linda, min kusin Linda och hennes kille Stefan och min moster Gun-Marie. Vi käkade, såg Melodifestivalen och hade väldigt trevligt.

Det var kul att ha båda mina schlagergalna vänner, Kattiz och Linda, här samtidigt. Vanligtvis sms:ar vi varandra hela tiden under Melodifestivalen så det var både ovanligt tyst i mobilen den här deltävlingen och så sparade vi ju pengar förstås.

Jag var rätt besviken över gårdagens deltävling. Hade alldeles för höga förväntningar på Agnes, Sarah Dawn Finer och Sahlene. Jag tyckte trots allt att Agnes var så pass bra att hon förtjänade en finalplats. Sen diggade jag Star Pilots och låten "Higher". Man har ju hört den förut men jag är svag för låtar med 80-tals feeling.

Jag tyckte att Malena Ernman var en katastrof. Borde knappt nått andra chansen. Sarah Dawn Finer förtjänade finalplatsen hundra gånger mer än den där operaskiten.

I dag är jag helt slut. Att festa två gånger på en vecka tar kål på mig nu för tiden. Nu ska jag duscha, ta på myskläder och krypa ned under en filt i soffan och se "Gossip Girl".



Trots trötthet orkade vi ta oss ut i det underbara vädret som nästan kan beskrivas som vår.

Kommentarer
Postat av: Linda L

Glöm inte din guddotter. Emmy var ju oxå me! :)

2009-03-02 @ 20:04:53
Postat av: CamiieDesign♥

Bloggdesigner till utlottning i min blogg. En design HELA 6 färger, missa inte det!

2009-03-02 @ 20:08:35
URL: http://camiiedesign.blogg.se/
Postat av: KB

Tack för en trevlig helg :-)



Kramis

2009-03-02 @ 20:44:40
Postat av: A

Linda- Ja, Emmy var med- och Isa och Kalle. Barnen är ju liksom inräknade.

Kattiz- Tack själv!!!

2009-03-02 @ 20:59:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0