Som sagt

Hade en mycket rolig kväll i går med många skratt, god mat och stor spänning under Melodifestivalen. Den jag trodde skulle vinna tog hem det. Tyvärr. Jag tycker fortfarande inte att det är en bra låt, men känner konstigt nog ändå att det var tio gånger bättre att skicka Malena Ernman än att skicka Sarah Dawn Finer eller Måns. Vi skrek faktiskt av glädje när de två var ute ur leken. Det hade varit ett sånt trist val.

Jag var mycket nöjd med af Ugglas andraplats och med EMD:s tredjeplats. Lite mindre nöjd med att HEAT inte kom högre, men det var å andra sidan inte så oväntat.

Det blev sent i går och jag har sovit halvdåligt vilket jag alltid gör då jag druckit alkohol. Hade därmed sett fram emot en lugn skön dag i soffan men det blev andra bullar. Jag ryckte in och jobbade istället. Gjorde en intervju med Malena Ernman som kommer i tidningen i morgon och en analys om vinsten. Det får ni förstås inte missa.

Har legat i soffan i kväll och sett "Wipeout" och gapskrattat. Inte så mycket åt tävlingarna i sig utan åt kommentatorerna Felix Herngren och Hans Wiklund. De är helt sjuka i huvudet och det är så mycket min humor.  

Nu har jag dejt med John Blund.



Drinkbordet i går. Gissa om det var kul att blanda drinkar! Absolut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0