Till sist!

Puh. Vilken lördag. Jag och Patrik bestämde oss för att ta itu med resten av hallen och det var det svåraste inom målning jag gjort. Med hjälp av en väldigt hög stege lyckades han komma åt och tejpa det mesta av taklisterna. Sen satte han fast tejp längst ut på ett förlängningsskaft till en roller och lyckades sätta fast tejp på de ställen vi inte kom åt. Därefter tejpade jag fast en pensel på skaftet och målade närmast taket för att sedan gå lös med rollern.

Nu är det klart! Efter en hel dags målning är det så fint att jag helst bara vill sitta i hallen på övervåningen och titta. Ett ställe där jag tidigare inte vistades i onödan på grund av den fula gula färgen. Nu har jag påbörjat nästa projekt som är att måla trappstegen vita. När det är klart kommer det att bli ännu finare.

Men det är svårt med trappen för det är åtta timmars torktid och det är inte helt lätt att komma ihåg att inte trampa på de målade stegen. Jag har målat två stycken ikväll och jag och Pata har redan trampat i smeten. Barnen däremot sköter sig exemplariskt.

Jag orkar tyvärr inte sätta in några bilder ikväll. Nu ska jag sjunka ned i soffan en stund och ta det lugnt för jag känner fortfarande att jag har något skit i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Kolla in i morgon istället får ni se resultatet av dagens slit.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0