Fint ska det va!

Isabella slutade ju tvärt med blöjor för länge sedan och allt har gått jättebra. Knappt en olycka varken dag eller natt. Men nu sedan två månader tillbaka så kissar hon ned sig varje dag. Varje dag när jag kommer till dagis får jag smutstvätt i en påse att ta med hem.

Det beror antagligen på att hon går försent på toa. Hon är upptagen med att leka och går i sista sekunden. Då har hon dessutom redan kissat någon droppe i byxorna. Det går med andra ord mycket kläder för henne och inte blir det mindre av att hon gärna byter kläder för att vara fin typ tre gånger per dag under helgerna.

Hon älskar ju kläder, har alltid gjort det, och vill gärna ha klänning eller kjol. Hon är väldigt noga med att hon är fin. Ibland säger jag "Vad cool du är Isabella!". Då tittar hon surt på mig och säger "Jag är inte cool. Jag är fin!".

I kväll blev det katastrof här hemma för att jag skulle sätta på henne ett plåster på benet och hennes Hello Kitty-plåster var slut. Det enda som fanns var Kalles Star Wars-plåster. Isabella grät tills tårarna tog slut. "Mina kompisar kommer att tycka att jag har ett fult plåster", grät hon när jag till sist fick sätta fast Star Wars-plåstret. Då är det svårt att hålla sig för skratt.

Här har Kalle just gjort mål i sin första match. Skåda en framtida stjärna! : )Roligt

Har haft två roliga veckor nu på raken. Först var ju Theres och Charina här och sen kom mamma och pappa ned i veckan. Det har varit supermysigt! Vi har hunnit med en hel massa saker som att shoppa, hälsat på min faster i södra Stockholm, och bröllopspysslat.

Mamma och jag satt en hel kväll och fixade med lite saker till dukningen och till kyrkan. Sen prövade jag klänningen med alla smycken och det blev jättefint! Jag är riktigt, riktigt nöjd med allt!

Vi har tittat på festlokalen och kyrkan och jag har hämtat ut min vigselring! Oooooh vad jag vill ha den på fingret! Den är så himla fin!

Vi hade tur med vädret när mamma och pappa var här kan man verkligen säga. Från att ha varit kallt och regn blev det sommar. Vi kunde grilla och sitta ute på kvällarna och vi hann med att påta i trädgården. Vi åkte till en bra och billig handelsträdgård som finns i närheten och inhandlade rosbuskar och blommor som vi har planterat.

Och så hann vi med en fotbollscup. Det var Kalles första match som var en riktig höjdare. Bsk förlorade visserligen alla tre matcherna men Kalle fick göra sitt första mål. Och glad blev han! Och vi skrek!Gaga oh lala!

Har haft så sjukt mycket i veckan så jag har faktiskt inte hunnit titta in här. Min svägerska Theres, min kusins sambo Charina och hennes kompis Jennie har varit här sen i torsdags. Anledningen var förstås Lady Gaga som vi såg i Globen i fredags.

Vi mötte upp Linda och en jobbarkompis till mig på Vapiano innan där vi käkade underbar pasta och drack gott vin och drinkar. Sen drog vi till Globen för att se Gaga som var sjukt bra! Helt fantastisk! Jag var alldeles galen efteråt av lycka. Hade jag haft pengar som jag inte behövde skulle jag lätt ha gått och sett henne på lördagen också.

Efter konserten drog vi på efterfest på Collage och därefter gick vi vidare på en barrunda. Det var en mycket rolig kväll. Charina och Jennie åkte hem på lördagen och sen hade vi en riktig myshelg tillsammans med Theres som åkte hem i morse. Vi har ätit god mat, gått promenader och pratat.

Nu jobbar jag bara en dag till, sen kommer nästa gäster och jag längtar efter dem så jag nästan går sönder. Det är förstås mamma och pappa jag pratar om. De kör bil ned på onsdag och stannar till på måndag. Mamma ska få se min brudklänning och vi ska åka och titta på kyrkan och festlokalen! Det blir jättekul att få visa! Men framförallt ska vi bara umgås och ha det skönt!

I morgon kommer lite pics!

RSS 2.0