Skönt att få berätta...

Har haft en grymt skön helg. Var ju på fest i fredags och då känns alltid helgen längre. Lördag myste vi mest. Jag var lite trött och passade på att sova middag en stund. Sen bastade vi, åt god mat och såg på Melodifestivalen. Söndagen har varit ännu slöare. I går lämnade vi åtminstone huset för en sväng ned till centrum men i dag har vi bara varit hemma.

Vi har skottat bort snön närmast husgrunden och jag har gått en liten promenad. Försöker komma i form och nu kan jag ju äntligen avslöja största anledningen till det. Vi ska gifta oss, jag och Pata! I torsdags skickade inbjudningarna ut och jag tror att alla har fått dem nu. Det känns skönt att äntligen få vara öppen med det. Vi bestämde det i slutet av sommaren och har hållit det hemligt sedan dess. En svår grej för min del kan jag lova.

Våra familjen har dock vetat om det och så har jag skvallrat för Linda och Wiveka för att få några kompisar att prata om det med. Detta är också en anledning till att jag pausade från bloggen i höstas. Tänkte bara på bröllopet, men kunde inte prata om det.

Men nu är det ute! Nu är det glädje! Det känns onekligen stort och jag längtar så ofantligt mycket!!!


(Bild lånad från Väsbyhems hemsida)

Stallet där vi ska ha vår bröllopsfest. Vackert, inte sant?

Så slut

Har varit på innebandy som jag alltid gör på torsdagar och som jag glömde då jag skrev förra inlägget. Det är hur som helst sjukt roligt men ack så jobbigt. I kväll var vi bara fyra personer vilket betydde att vi körde två mot två. Ingen vila alltså. Herregud så jag har svettats och nu är jag så slut att det ska bli fantastiskt att lägga sig ned och sova.

Har haft en rolig dag på jobbet. En av dagens uppgifter var att testa årets nya GB-glassar tillsammans med några barn. I morgon blir det också kul. i alla fall efter jobbet. En kollega slutar och vi har fest med nöjesredaktionen så det blir till att slå två flugor i en smäll. Först lite vin med de ena och sen de andra. Kan bli sent.

Det går bra nu

Ser ni vad jag är duktig! Tre dagar på raken nu. Jag säger ju att jag är igång igen! Jag har visserligen inte så mycket att blogga om i dag då det inte har hänt något utöver det vanliga, ni vet, jobba, äta, stressa, laga mat, hämta barn och sova.

Jag inte ens tränat i dag. Vilket jag faktiskt nu för tiden gör minst tre dagar i veckan, oftast fyra. Anledningen heter Wii Fit plus och är min sedan en månad tillbaka. Det är effektivt och så roligt att jag till och med ser fram emot att träna! Vilket jag normalt ALDRIG gör! Men nu går det som tåget. Eller inte eftersom de står stilla, men ni fattar vad jag menar.

Varje söndag sätter jag upp ett mentalt träningsschema för veckan. Den här veckan ser det ut som följer: Måndag- Wii fit, tisdag- vila, onsdag- promenad, torsdag- Wii fit. fredag- vila, lördag- vila, söndag- Wii fit innan frukost och promenad.

Tre kilo ned på tre veckor är resultatet so far och då äter jag som vanligt men med något minskade portioner. Happy!

Vintervärld

Det är minus 23 grader ute och kaos i lokaltrafiken. Tunnelbanan kör inte sträckor ovan jord och pendeltågens växlar fryser sönder. På bussarna är det knökfullt och folk trängs som packade sillar. Det är roligt nu. NOT! Och det verkar inte ha något slut. Är så less på vintern så jag vill spy.

Trots detta kommer här lite fina vinterbilder från helgen.På väg hem från pulkbacken. Pata drar trollen på gångvägen som minst sagt behöver plogas.En glad prins på toppen av isberget.Och förstås en glad tjej.Kalle hoppar från garagetaket.Isabella gör sig redo att hoppa (och jag ska erkänna att jag var sjukt nervös av att ha en fyraåring på taket).Så här ser det ut efter att hustaket är skottat. Kul när det börjar smälta...Slutligen en bild på tårtan jag gjorde då Isabella fyllde år. Är rätt nöjd om jag får säga det själv.

Snö, snö, snö

Det dröjde lite längre än jag hade tänkt att blogga igen, men det är inte lätt att hinna med allt här i livet. Det är söndag och en helt underbar helg är snart slut. Vi har haft det lugnt och skönt. Fredagkväll slappade vi som vanligt i soffan framför Lets Dance. Vi var trötta efter jobbet och kände oss så slöa att det blev Burger King till middag. Skönt att det finns hämtmat att ta till ibland.

På lördagen passade vi på att fylla kyl och frys med mat. Vi storhandlar en gång i månaden och det är lika härligt varje gång. Jag gillar att bunkra upp så det finns allt vad man vill ha. Sedan skulle vi ut till pulkbacken- i snöstorm. Mne det slutade med att bara jag och Kalle trotsade vädret och gav oss ut. Patrik stannade inne och Isabella vände efter halva vägen och det gjorde de rätt i för det var inte skönt i backen. Vinden och snön piskade i ansiktet då vi åkte så efter fyra åk gick vi hemåt igen.

I dag var det mycket bättre väder. Solen strålade och även om det var kallt, 15 minus, så värmde strålarna lite. Vi började dagen med att skotta gården och taken. Snöstormen hade nästan gjort oss insnöade. Efter takskottningen blev det stora högar av mjuk snö och barnen fick klättra upp på taket och hoppa ned. Det var naturligtvis en höjdare!

Därefter tog vi en ny tur till pulkbacken och i dag var det betydligt roligare. Med rosiga kinder traskade vi hemåt och avslutade det hela med varm choklad och vispgrädde. Underbart!

Sist lovade jag lite bilder men nu är det fel på blogg.se så det går inte att ladda upp något. Därför lovar jag er dem i morgon istället och bjussar bara på en bild från Isabellas kalas i januari.RSS 2.0