Tittut!

Fick lite bloggsug igen och tänkte därför att jag startar lite smått. Ska erkänna att jag saknat det en del, speciellt den senaste månaden.

Jag jobbar min sista vecka som nöjeschef vilken är grymt trist! Det har tveklöst varit det roligaste jag gjort i mitt liv, yrkesmässigt då alltså. Men nu är det som sagt slut. På måndag går jag tillbaka som reporter. Det blir säkert skoj det med även om jag i ärlighetens namn inte känner mig jättetaggad i detta nu. Vi får se vad som händer helt enkelt.

Julen har varit toppen. Jag kände mig extremt trött och slut i höstas och hade noll energi kvar då julledigheten tog vid. Men så var jag klok och tog två veckor ledigt för att jag kände att jag behövde vila upp mig. Jag och barnen var lediga i 18 dagar i sträck vilket var underbart. Första veckan var vi uppe i Luleå och den andra veckan ägnade vi åt precis ingenting.

Vi såg film, åkte pulka, myste och framförallt så sov vi! När jag började jobba igen förra måndag var jag mer utvilad än någonsin tidigare.

Hoppas ni inte glömt adressen eftersom jag tänkte starta igen nu. I morgon kommer lite fina bilder!

RSS 2.0