In the north

Är i Luleå hemma hos mamma och pappa och njuter. Av lugnet och familjens sällskap. Vi kom upp i lördags och då hade jag huvudvärk. Tog en alvedon på planet upp och det värsta försvann. På kvällen hade Kattiz sin 40-års fest som var otroligt rolig och lyckad.

Det var roliga lekar, god mat, härliga människor och massor av musik. Micke och Erik spelade och vi dansade till fyra på morgonen. Sen började helvetet vid sex. Jag vaknade av en huvudvärk utan dess like. Har aldrig upplevt sån smärta i skallen tidigare, trodde ett tag att det var ett blodkärl som höll på att gå sönder där inne. Sen insåg jag att det förmodligen var migrän.

Jag har haft flimer och synbortfall i ögonen några gånger senaste månaden och en del huvudvärk och när jag besökte läkaren sa de att det var migrän. Men nu kom alltså den riktiga smällen. I åtta timmar höll det i och jag kräktes två gånger av smärtan (och nej det var inte för att jag var bakis, så onykter var jag inte). Jag låg alldeles stilla med en blöt socka över ögonen och till sist släppte det. Fy bubblan, vill inte uppleva det igen, men det lär jag väl få göra.

Det är värmebölja i Stockholm men vi tog med solen och värmen hit också. I dag har jag och barnen svettats i trädgården. Har försökt vara i solen men orkar inte och har desperat letat efter skugga. Men man ska inte klaga för snabbare än snabbast så är det vinter och kallt.

I morgon bär det av till stugan. Då ska jag ligga platt på bryggan och känna vindarna svalka och ta ett dopp i det förmodligen iskalla havet. Det är grejer det!

Update

Har tre dagar kvar att jobba. Låter ju som ingenting men det känns tungt. Har nog aldrig känts så här tungt tidigare faktiskt. Det måste bero på den hårda och långa vintern.

Patrik är i Milano för tillfället och det känns också tråkigt. Han åkte i söndags, dagen efter hans svensexa som blev väldigt lyckad, till Bryssel och nu har han flugit vidare till Milano. Han kommer hem på torsdagkväll och sen åker jag och barnen till Luleå på lördagmorgon. Vi kommer alltså knappt att ses på mer än två veckor. Tur att vi har semester tillsammans sen.

Det är mindre än två månader kvar till det är bröllop och för en vecka sedan ungefär hade jag lite panik, men nu är det en hel del saker som fallit på plats. Jag har varit hos min frisör Zübeyde och diskuterat frisyr och gjort en provuppsättning- det blev fint som snus. Jag tror jag kommer att bli mycket nöjd!

Jag har fixat tårtställningar som jag letat efter med ljus och lykta i många månader nu och så helt plötsligt dök det upp en låt som jag förälskade mig i. Vi hade tidigare bestämt oss för sololåtarna i kyrkan men jag kände mig inte helnöjd med den ena. Så dyker den här låten upp och jag kände direkt att den är perfekt. Pata har inte hört den ännu eftersom han är bortrest men jag har en känsla av att de här låtarna är viktigare för mig än för honom så den kommer nog bli godkänd. Jag har letat efter de rätta i månader medan han då och då har slängt ett öra och sagt bu eller bä.

Vigselprogrammet är klart. Jag har gjort en bordsplacering som känns grym (har gjort typ hundra innan) och jag har hittat håraccessoarer till Isabella. Nu är det främsta som saknas en kostym till Kalle, men det kommer att lösa sig.

Ska försöka hinna lägga ut lite bilder från vår midsommarafton ikväll! Så länge kommer en bild på min sessa.


RSS 2.0