Min älskade altan!

Hade såååå trevligt igår! För första gången invigde vi vår inglasade altan på riktigt. Först satt vi på den och njöt av solen och drack rosévin i väntan på maten. Sen käkade vi ute och när det började skymma och bli kyligt ute stängde vi dörrarna och slog på infravärmen. Sen tände vi ljus på bordet och pratade och drack rödvin och hade roligt. Gick inte in från altanen förrän vid halv elva.

Senare spelade vi spel och åt nattmackor och kom inte i säng förrän vid två. Sen vaknade Kalle som vanligt nu för tiden halv sju pigg och glad. Men han smög ned till sitt lekrum och lekte så jag och Isabella sov faktiskt ända till nio.

Har haft en skön och slö söndag. Har inte gjort ett skit och det har känts helt okej att vädret har varit sådär eftersom jag ändå inte har velat vara utomhus. Jo, förresten. Jag har äntligen deklarerat. Har skjutit på det eftersom jag skulle räkna ut fastighetsskatten och såna där saker är jag helt mongo på. Som tur är Patrik, jämfört med mig, i det närmaste ett geni på att räkna ut saker så han löste det hela.

Nu är det snart dags att krypa ned i sängen. Lägger ju mig klockan tio varje kväll eftersom jag börjar jobba så tidigt. Har lite måndagsångest men det känns trots allt glädjande att det bara är en fyradagarsvecka.

Kommentarer
Postat av: Kattis

Låter som en härlig kväll! :-)

2008-04-28 @ 11:05:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0