Skrämmande roligt!

Jag kanske borde ha blivit polis eller åklagare eller nått sånt istället. Bland det bästa jag vet är nämligen att jobba med ett mord eller som nu, ett försvinnande- http://metro.se/se/article/tt/2008/04/08/hedemoraborta/index.xml

Det är förstås hemskt och man får läsa otäcka saker i domar och ibland se bilder som etsar sig fast på näthinnan en lång tid efteråt. Men det är sååååå otroligt spännande och jag blir grymt engagerad! Och det är vid såna här tillfällen jag känner att det inte finns något bättre än att jobba med webb. Händer det något i utredningen så kan vi berätta det direkt!

I dag har jag jobbat från Stockholm med försvinnandet av flickan. Plockat fram information om den misstänkte och haft ständig kontakt med vår reporter på plats. Och jag har älskat varje sekund. I love mitt jobb helt enkelt!

I övrigt då? Mår inte bra ännu. Har haft en släng feber på eftermiddagen och har tjockt i luftrören (jag har ju astma och den smyger sig på så fort jag blir förkyld). Gick på apoteket efter jobbet och köpte hem allt ifrån vitaminer till alvedon så nu ska här kureras! HATAR att vara sjuk. Jag vill ju promenera, måla dörrar, städa, busa med barnen...inte känna mig som en hundraåring som inte orkar göra nått.

Ikväll blir det bastu för förkylningens skull, varmt te, min underbara bok och tidig sömn.

Kommentarer
Postat av: Vimmelmamman

Basta är det värsta du kan göra när du är förkyld. Värmen ökar bakterierna, eller viruset vilket du nu har, lavinartat och det bryter ut etter värre. Bara så du vet. Råd från ett gammalt vårditräde

2008-04-09 @ 11:19:49
URL: http://vimmelmamman.blogg.se
Postat av: A

Jag har hört att det antingen blir bättre eller sämre och i mitt fall blev det faktiskt bättre. Känner mig mycket friskare i dag. Bastun var välgörande för mina luftrör!

2008-04-09 @ 11:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0