Omelett

Det är den perfekta lunchen när man käkar lchf! Så här gör jag:

Stek bacon skuren i bitar, häll ned lök och paprika och stek en stund. Rör ihop ägg och grädde, krydda med salt och chili och häll över baconet och grönsakerna. Rör om lite så det inte bränner i botten. Klicka över lite skinkost eller annan mjukost innan det är klart så blir det extra krämigt!


Ny favorit

Nu hörrni har jag en ny favorit! Yoghurt som mättar och innehåller noll socker! Fanns i senaste numret av mat och hälsa.

Tre portioner:
3 dl turkisk yoghurt
2 dl grädde
1 tsk vaniljpulver

Jag åt yoghurten med frysta blåbär som jag tinat i micron tillsammans med sukrin för lite sötma. Fantastisk gott och en ny favorit på morgonen!!


Favorit

Köpte den här nya tidningen som skriver om både lchf och träning! Fantastiskt! Slog till med en prenumeration på en gång!

Den här veckan blir det dock vila för fläsket. Jag får inte träna för att jag dragit två visdomständer och sytt i munnen vilket inte får ansträngas. Och även om jag hade fått träna så hade jag inte varit sugen eftersom jag har sjuuuukt jävla ont. Värker som bara den så det är bara lägga sig i soffan, hög på piller, och läsa istället.


Jeans

Idag hade jag på mig ett par jeans som jag köpte då jag just hade börjat med lchf. Jag tyckte då att jag tog i och jag misstänkte att jag aldrig skulle kunna ha dem på mig. Men idag hade jag dem på jobbet. De sitter perfekt förutom att de känns lite tights i midjan. Men har man en lösare tröja över så är det inget större bekymmer.

Har ätit en pastasås gjord på fläskfilé, paprika, lök, grädde, philadelphiaost med vitlök och örter, kalvfond och crème fraiche men pastan bytte jag ut mot broccoli. Gott som tusan! Jäser nu i soffan en stund innan fläsket ska luftas på innebandyn.


RSS 2.0