Eftersnack

"Idol" igår och ett mycket bra sådant! Här kommer mina omdömen om kvällens artister:

Marcus - var som vanligt helt fantastisk, han bjöd på sig själv och visade verkligen att det bara finns en vinnare i den här tävlingen.

Johan- gjorde sin bästa sånginsats på länge och jag som gillar honom lite känner att det är kul och spännande vad som händer nästa vecka. Ska han slå ut Felicia eller Erik?

Erik- som Swartling sa hamnade han i karaokebaren igen. Tyckte att han var grym förra veckan men nu sjönk han ned till kategorin ointressant igen. Inte förvånad att han hängde löst. Han var näst sämst.

Felicia- Har alltid tyckt att hon är duktig sångerska och hon har ju utseendet för sig. Men sååå ointressant. Finns ingen spänning.

Cissi: Behöver jag kommentera? Äntligen slapp vi henne! Nu blir det spännande!

Skulle sova tidigt igår, men då behagade Isabella att vakna vid elva och gråta i en och en halv timme. Så jag var inte i säng förrän halv ett. Tack! Ska ge tillbaka när du är tonåring!
Sen hade jag lovat Patrik att kliva upp med barnen eftersom han var på Golden Hits (blir du avundsjuk kattiz) och partade. Nu har han pallrat sig upp ur sängen och jag ska sova en stund och ta igen lite sömn.

Glöm inte bort papporna imorgon!

Kommentarer
Postat av: Kattis

Hälsningar från Helsingborg!! Måste ju hålla mig uppdaterad även fast jag inte är i stan. Ses på måndag. Alla hälsar. Kram!

2006-11-11 @ 18:06:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0