Strul på jobbet

Vilket strul. Igår kunde vi inte jobba på hela dagen för att det var något fel på någon ledning till servern och först nu har det kommit igång. Började bli lite orolig att jag skulle måste sitta och jobba hela helgen. Ska ju ha middag med Kattis och Lelle för fan! : )

Föräldramötet igår gick rätt lungt till för vår del. Det var så många andra som var upprörda och gjorde sin röst hörd att vi inte behövde säga så mycket. Jag kunde förstås inte vara helt tyst utan ifrågasatte ett och annat. Det var främst den stora personalomsättningen som upprörde. Som vanligt stod cheferna och lovade att det skulle bli bra nu, men det har de lovat i tre år och inget har hänt så vi tar allt med en nypa salt.

Har haft en mycket lugn och skön vecka. Inga fester eller sena jobb, bara myspys med familjen och träning förstås. Känns bra! Isabella är dock fortfarande dålig och nu ska Patrik ta henne till läkare imorgon. Är orolig för lunginflammation. Hon är ju så liten och skör min lilla prinsessa!


Kommentarer
Postat av: Erica

Har hon hela tiden över 38 grader i feber, rosslig och har hosta?? ör hon mycket snorig och/eller täppt? Hoppas inte hon har lunginflammation, jobbigt för lillkroppen.

2007-01-11 @ 10:57:27
Postat av: A

Hon har kring 38 grader hela tiden, rosslar, hostar, rinnsnuva. Patrik är hos läkaren nu, fick tid kvart över elva. Återkommer med rapport!

2007-01-11 @ 11:29:08
Postat av: Erica

OK! Säkert nåt som i alla fall går att bota med penicillin.

2007-01-11 @ 11:36:45
Postat av: Linda

Vad sa doktorn????

2007-01-11 @ 13:30:44
Postat av: Kattis

Stackars liten! Hoppas hon blir bättre snart!

Tur att datorerna kom igång... inte kan ju du jobba på lördag - ska ju umgås med mig och SKRATTA! Behäver ett riktigt gott skratt, det var länge sedan nu!

2007-01-11 @ 14:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0