Väntar

Klockan är snart tio och jag har ännu inte fått krypa i säng och försvinna in i Greys Anatomy-dimman. Kalle, som har feber och är förkyld, vägrar somna och har ockuperat dvd:n i sovrummet med tecknat. Så här sitter jag och väntar. På att han ska somna eller på att filmen ska ta slut.

Har svullat ikväll. Först med god mat till middag, grillat chilimarinerat kött, pommes och en god vitlöksbearnaisesås och sedan med krustader med kräftrörefyllning framför tv:n. Känner mig som en uppstoppad valross nu.

Från det ena till det andra. I går var Patrik och köpte superfina sängkläder på Hemtex. Jag förklarade tydligt för honom vilka han skulle köpa och såg fram emot att bädda rent och fint ikväll. Jag satte ivrig igång med min sida av sängen och allt såg så snyggt ut. Men så tar jag upp det andra bäddsetet och ska bädda Patriks sida och naturligtvis har min klant till karl tagit två olika set. Det andra såg ju helt annorlunda ut. Så nu måste jag ned till centrum i morgon och hålla tummarna för att jag hittar ett likadant som det jag kommer att sussa sött i inatt. Karlar. Kan de göra någonting rätt?

Kommentarer
Postat av: Erica

Haha inte lätt för dessa karlar!!!

2007-05-20 @ 21:43:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0