Fy ini h-vete!

Igår var Patriks kompis Micke här och vi käkade middag och pratade bland annat om fobier. Micke utbildar sig till psykolog och kommer att stöta på en del fobier i sitt yrke förstås. Jag tog upp min fobi, dvs getingar, och sen kom vi in på djur som spindlar och ormar. Jag säger kaxigt att jag faktiskt inte tycker ormar är så otäcka. Jag har ju till och med simmat bredvid vattensnokar när jag var liten.

Men när man talar om trollen möter man dem på gångvägen.

I dag när jag och barnen promenerade hem från dagis höll vi nästan på att gå rakt över en snok som slingrade sig  framför oss. Jag kunde först inte tro mina ögon. Sen blev jag stel av skräck och därefter fick jag panik. Så fort ormen hade flyttat lite på sig sprang jag med vagnen framför mig som om jag var jagad av...ja, typ en geting!



Det var så grymt äckligt. Jag skakade på byxbenen typ fyrtio gånger för att jag var rädd att den var där och jag spottade som att den hade farit in i munnen på mig. Fy satan. Jag är definitivt rädd för ormar. Och vad fan gör en orm på en gångväg? Hujja så vidrigt! Kalle tyckte dock att det var skitcoolt!

Har just kommit hem från ett skivstångspass som nästan tog knäcken på mig. Är otränad som tusan och mina muskler kommer att värka gott i morgon.

Nu, en dusch och Big Shots på tv!

Kommentarer
Postat av: lotta

Ha ha ha, jag skrattar ihjäl mig!!! Vadå farit in i munnen? och byxbenet, vilken syn. För nu inte över din rädsla på djur till barnen, ha, ha

2008-08-12 @ 22:44:44
URL: http://vimmelmamman.blogg.se/
Postat av: A

Hahaha! Ja men den var så äcklig så det kändes som att den gjorde det! Hahaha! Och jag har redan överfört mina rädslor på barnen. Getingar, åska och nu ormar...

2008-08-13 @ 08:30:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0