Du vita vintervärld

Äntligen är vi uppe i norr! Bilresan tog elva timmar men det gick väldigt väldigt bra. Barnen var superduktiga, såg film, lekte och ritade och vi stannade bara två gånger. Kom fram vid sju i går kväll.

Det är massor med snö här och sådär lagom kallt. I dag har barnen fått åka skoter med pappa och morfar och de har lekt ute på gården med sin kusin Mikaela i någon timme. De fick också testa en spark för första gången vilket var en hit. På vintern är det just detta man saknar i Stockholm. Den härligt vita snön!

Ikväll väntar palt och efterföljande koma. Man blir ju dyngmätt och sjukt trött efteråt. Men gud så gott det är! Sedan ska vi gå över till Danne och Kattiz och ta nått glas vin och kanske spela lite sällskapsspel.

Som vanligt njuter jag av tystnaden här uppe och lugnet och känslan av att inte ha några måsten. Jag behöver inte lägga mig klockan tio, behöver inte stiga upp tidigt på morgonen, behöver inte åka någonstans utan kan bara vara.

Att jag ska borra i mina tänder i morgon försöker jag förtränga!

Kommentarer
Postat av: Linda S

Åååhhhhh vad härligt det låter!!! Ja passa på och njut nu av att bara ta det lugnt..

Kram Linda

2008-12-21 @ 18:07:35
Postat av: Kattis

Vad skönt att bilresan gick bra, tänkte på er igår. Ja, visst är det härligt med snön - och gott med palt. Vi åt också det när vi var uppe förra veckan...

När man är uppe tar man verkligen det lugnt, man bara är, och det är alldeles, alldeles underbart!!!



Tack så jättemycket för den roliga skallran till Emma och de supersöta skorna/stövlarna! Blir tuffa på tösen när hon sitter i vagnen till våren. Har tagit bilder på henne med skallran om armen i dag,ska lägga ut ett på bloggen i kväll.... det är så kul för hon hör hur de skallrar med fattar inte vart ljudet kommer ifrån. Hahaha!



Hälsa alla!

Stor kram från Kattis med familj.

2008-12-21 @ 20:25:38
URL: http://kattise.blogg.se/
Postat av: Pia

Mmm gott med palt!!! Ja visst är det härligt med lugnet, snön och inga "måsten".. Min mamma bor i en liten by och det bästa jag vet är att sitta på bron på kvällen.. Lyssna på tystnaden, titta på stjärnorna och norrskenet!! Wunderbar!!



Ha en riktigt skön jul!

2008-12-24 @ 11:31:32
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0