Tjoho!

Har ätit penicilin i ett dygn och hör och häpna- allt halsont är borta. Lyste med en ficklampa i halsen och nästan alla vita prickar är borta också. Fantastiskt vilken skillnad motför i går!

Kalle är också bättre så jag ska jobba i morgon och de ska på dagis. På jobbet är de dock lite oroliga över att jag kommer eftersom de är rädda för att bli smittade, men jag tror nog att jag smittade mer i tisdags då jag var där med halsont. Nu känner jag ju mig bra!

Och det är ju en väldans tur eftersom det är party i morgon! Ska ha återträff med min gymnasieklass och har sett fram emot det länge! Patrik ska ha återträff med sitt gamla jobb så vi ska ut och svira båda två. Barnen ska få mysa med farmor och farfar.

Mitt enda bekymmer i morgon är att jag slutar klockan tre och ska inte vara på restaurangen förrän sex. Har ett hål på tre timmar då jag inte har något att göra.... Är det någon som vill ta en öl så hör av er!

En annan sak. För typ fem timmar sedan la jag ut min gamla mobiltelefon på Blocket. För en timme sedan sålde jag den för 1100 spänn! Åh vad jag älskar en bra och snabb affär! För pengarna ska jag boka en resa upp till Luleå åt mig i januari då min bror fyller 30 år!

Kommentarer
Postat av: Patrik Ljungström

Lägg pengarna på något vettigt istället.

2008-11-13 @ 23:39:56
Postat av: Patrik Ljungström

Lägg pengarna på något vettigt istället.

2008-11-13 @ 23:41:50
Postat av: Kattis

Jag skulle gärna ta en öl med dig men ....

Kul med bra affärer - och pengarna kunde du inte spenderar på något bättre! :-)

2008-11-14 @ 08:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0