Vänner

I dag har Isabella varit på sitt första riktiga kalas hos någon som är hennes kompis. Inte någon som är hennes kompis för att deras föräldrar är kompisar.

Robin var Isabellas bästa kompis på dagiset i Solna. De skolades in samtidigt och blev bästisar direkt. De var som ett gift gammalt par. De busade, kramades och gnabbades. Och kallade varandra för Bibbi och Bebba. Jag och Robins mamma lärde känna varandra då vi insåg att våra barn var som ler och långhalm och vi bestämde oss för att hålla kontakten även när vi flyttade från Solna.

Men de har bara setts en gång sedan dess och därför kände de inte igen varandra när de sågs i dag. Ett år är en lång tid i treåringars liv. Inte konstigt att de var som främlingar för varandra. Men kalaset var kul trots detta. Isa tryckte i sig tårta för glatta livet, fiskade fiskdamm och lekte lite med Robins leksaker. Sedan sa hon ljummet hej då till sin gamla bästis. Life goes on. Hon har ju en ny bästis nu. En med krulligt blont hår och stora ögon. Hon heter Nathalie och hon älskar, precis som Isabella, att leka med dockor.

Efter kalaset gick vi upp till Josse och Arvid där Patrik och Kalle var medan vi var på kalas. Där fanns två vänner som aldrig kommer att glömma varandra! Kalle och Arvid fann ju varandra innan deras mammor gjorde det och de har alltid lika kul ihop.



Isa och gamla kompisen Robin i våras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0