Glad påsk

Jaha. Då börjar ett nytt kapitel. På tisdag börjar jag en ny tjänst. Men först ska jag skola in barnen på deras nya dagis måndag och tisdag. Blir mycket spännande.

I dag har vi sagt hej då till de många härliga fröknarna och barnen till sina kompisar. Dagiset som barnen gått på ligger på ett risigt ställe, men shit vilket föredöme de är. Andra dagis borde verkligen ta efter dem. Både Kalle och Isabella fick med sig var sin stor bok hem där fröknarna har dokumenterat allt. De har klistrat in foton, skrivit bildtexter, sparat viktiga teckningar som visar barnens utveckling och mycket mera. Jag blev helt häpen över att se allt de gjort under drygt ett år. Gymnastik en gång i veckan, lilla vasaloppet, karnevaltåg, snickarverkstad och sånt. Verkligen fantastiskt och ett minne för livet!

När vi kom hem klädde barnen ut sig till påskgummor och gick runt bland grannhusen och delade ut påskkort. De hade med sig en stor korg som var alldeles proppfull med godis då de kom hem. Och barnen var förstås alldeles till sig. Kalle ville dock inte vara påskkärring eftersom han är kille så han hade målat sig som ett monster på dagis istället. Men det blev fint det med.



Redo att ge sig ut. I korgen ligger påskägg, fjädrar och påskkort som Kalle målat hela helgen.



En söt påskgumma....



...och en söt påskgubbe.

Kommentarer
Postat av: Malin

Hej!

Intressant att höra att det finns dagis som har personal som är engagerade och verkar gilla sitt jobb... Jag kan bara anta att du inte fick nått sånt roligt minne med dig från Hanneberg...

Hoppas att ni får en trevlig påsk!

Kram M

2009-04-10 @ 13:40:03
Postat av: Anonym

Vilka sööt ungar:) kramiz Theres

2009-04-24 @ 20:49:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0